≫ 

Voditelj Srbin pitao Kirjosa "Da pustimo sve osim Novaka na AO"? Usledio je neočekivan odgovor

Karl Stefanović je pokušao da isprovocira Australijanca, znajući koliko ne voli najboljeg tenisera sveta

  • 12
Nik Kirjos, Karl Stefanović Printskrin: Youtube/TODAY

Nik Kirjos je gostovao u australijskom TV šou "Danas", u kojem je voditelj Karl Stefanović, Australijanac srpskog porekla po ocu. Upravo on je imao provokativno pitanje za Kirjosa na račun Novaka Đokovića tokom uživo programa kada se australijski teniser uključio uživo u program.

Tema je bila najaktuelnija - korona virus u svetu tenisa i kako će izgledati Australijan open ukoliko se ovako nastavi.

Kirjos je počeo sa pričom da voli da igra na Australijan openu, kako voli Melburn i da treba pokušati da dovedu najbolje tenisere sveta u Australiju početkom godine kada se igra prvi Grend slem sezone.

A onda je usledila provokativna upadica Stefanovića, očigledno praćena dozom ironije, jer zna koliko Kirjos ne voli Novaka: "Možda da dozvolimo svima Nik, osim Novaku?". Nakon toga je njegova koleginica ispustila zvuk čuđenja, Stefanović je prasnuo u smeh, kao i Kirjos, koji je imao, za njegove standarde, korektan odgovor o Novaku.

- Svi znamo da ga ne volim, ali on donosi neku publiku ovde - rekao je Kirjos, što je izazvalo oduševljenje voditelja, a Stefanović je nakon toga pohvalio Novakove navijače, rekavši da su veoma strastveni.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, Kirjos se među prvima javio da ismeva Novaka i slavi nakon što je diskvalifikovan sa US opena, nakon što je pogodio sudiju Lauru Klark nehotice lopticom po završetku poena.

Video: Prvi snimak Novaka posle diskvalifikacije: Srećan sam na šljaci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    15. septembar 2020 | 12:41

    Ja ovde ne vidim ništa čudno ovo noje gaf ovo je ironija jer je viditelj rekao ono što Kirjos misli za mene je ovo podsmeh voditelja prema Kirjosu što stalno napada Đokovića.

  • Ao21

    15. septembar 2020 | 12:41

    Super je Karl, zeza i provocira Nika. Odličan. Kirgios se ne pita za ništa u tenisu, propali talenat.

  • gatara mara

    15. septembar 2020 | 13:24

    Mislim da je ovo plus za novaka..voditelj sugerise ovom lapanu da je novak prejak za sve njih i da bi bilo najbolje ne zvati ga da i drugi osjete slast pobjede na ao..to je moje vidje je ovoga = skandala =...koga i nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA