≫ 

Nadal nije mogao da iskontroliše smeh dok je pričao o diskvalifikaciji Novaka

Pričao je kako mu je žao Novaka, ali govor tela odaje drugačiji utisak

  • 8
Rafael Nadal Printskrin: Youtube/NATDAX TENNIS

Diskvalifikacija Novaka Đokovića sa US Opena i dalje je jedna od glavnih tema u teniskom svetu, iako je od toga prošlo više od nedelju dana. Novinari u Rimu koriste priliku da pitaju za mišljenje o toj situaciji i one koji se nisu oglašavali o tome, poput Rafaela Nadala.

Novakov veliki rival, kome sigurno odgovara što je Novak diskvalifikovan, kako mu ne bi prišao na samo jedan Grend slem zaostatka, dao je kurtoaznu izjavu u kojoj je rekao da mu je žao Đokovića.

Ipak, mimika Nadala i njegov govor tela odaju utisak da je to uradio zbog fer pleja, jer mu se u nekoliko navrata potkrao osmeh dok je pričao o tome.

- Posledice su uvek iste. Novak nije imao sreće. Pravila jasno kažu da je to diskvalifikacija. Žao mi ga je, imao je priliku tamo, ali nekada ne treba da radite tako nešto. Bila je veoma nesrećna situacija, važno je da imate samokontrolu na terenu, ako ne možete da imate situaciju kao što je on imao. Sigurno da nije hteo da pogodi nikoga. Da, bio je nesrećan slučaj - rekao je Nadal, koji u nekoliko navrata nije mogao da iskontroliše osmeh koji se potkrao na njegovom licu dok je pričao o diskvalifikaciji Novaka.

Dobio je Nadal i pitanje o Dominiku Timu i njegovoj titulu na US openu, kao i da li može da ga ugrozi na Rolan Garosu u naletu dobre forme.

Dominik Tim, US Open Dominik Tim sa peharom US opena; Foto: AP/Tanjug

- Ne znam šta se dešava i kako će izgledati situacija na Rolan Garosu, videćemo kako će se virus razvijati narednih nekoliko nedelja, nadam se da će biti u dobrom pravcu. Treba da budemo strpljivi i da vidimo kako će se situacija razvijati.

- Srećan sam zbog Dominika, on je neko ko je zaslužio da osvoji veliku titulu, veliki radnik, veoma fokusiran, dobra osoba. Žao mi je Saše, bio je blizu, ali iako je igrao dobro u finalu, Dominik je na putu do finala bio malo bolji i zaslužio je titulu, a Zverev će imati još šansi u budućnosti, ali posle nekoliko godina rada i napora, Dominik je ovo zaslužio, srećan sam zbog njega - rekao je Nadal, koji je izbegao direktan odgovor o šansama Tima na Rolan Garosu.

Pogledajte i kako je izgledao Nadalov odgovor o Đokoviću i kako mu se potkrao osmeh dok je pričao o tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza i Komina

    15. septembar 2020 | 13:38

    Realno je smesno kako je Novak ispao. Verujem da se i sam smeje kad pogleda video snimak. Kraj gema, pauza, krece ka stolici, vadi lopticu iz dzepa, lagano je udara iza svojih ledja, pogadja pijanu ili ludu zenu koja pocinje da umire i da kuka, sve je okej sudiji nije nista, diskvalifikacija. Sta bre? Diskvalifikacija.😂😊

  • Aleks

    15. septembar 2020 | 14:10

    On je zaista pacenik. To ne kazem zato sto navijam za Novaka nego zato sto ako se malo pogleda zivot Nadala sve je tako cudno...Trebalo mu je 20 godina da progovori engleski, ozenili su ga jer je vrag odneo salu, Ciska je htela da pobegne...Jednostavno svi odlucuju umesto njega, a on zaista zna samo da trci udara lopticu ...Zaista se pitam kako ce mu organizovati zivot kada ne bude mogao da igra tenis...

  • beast

    15. septembar 2020 | 14:58

    Vreme je za novi grand slam Nole! Skini im pogane osmehe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA