≫ 

"Šta odigraj? Šta mi to pričaš?": Besni Novak urlao na svoj boks, potom zaratio i s glavnim sudijom

Reakcijom na kraju prvog seta pokazao je koliko mu znači plasman u finale

  • 27
Novak Đoković Foto: Twitter/livetennis

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bori se u Rimu protiv Norvežanina Kaspera Ruda za plasman u finale Mastersa, a posle velikog "fajta" u prvom setu uspeo je da spasi čak tri brejk lopte i da ga dobije sa 7:5.

Toliko je Novaku bilo stalo da dobije ovaj set protiv neugodnog rivala da je znao i da ga proslavi u karakterističnoj pozi koja nije prošla neupečatljivo.

Potom je, dok je sedao, na svoju stolicu uputio i oštre reči nekome iz svog boksa, verovatno treneru Marijanu Vajdi:

- Šta odigraj, šta odigraj? Šta mi pričaš to j***e - uzviknuo je razjareni Novak.

Zanimiljivo je bilo i na startu drugog seta kada je Novak čak zatražio od sudije u stolici objašnjenje za pojedine odluke, a prema mišljenju ljubitelja tenisa bio je u pravu što se pobunio pošto je oštećen dva puta.

Prvi put u izuzetno bitnom trenutku, kada je Rud servirao za osvajanje prvog seta na 5:4. Tada je servis Norvežanina bio u autu, ali je sudija Nur ušao u raspravu sa Novakom koji nije uspeo da ga ubedi da je bio aut. "Oko sokolovo" je pokazalo da je loptica bila u autu i da je Novak bio u pravu.

Druga situacija se desila u prvom gemu drugog seta, kada je još jedna Rudova loptica završila u autu, ali je Nur opet video da je dobra. "Houk-aj" je ponovo uskočio da pomogne gledaocioma (pošto igračima i publici nije dozvoljen) i pokazao pravi trag - u autu.

Novak je ponovo pokušao da objasni sudiji da je loptica van linije, pokazao mu pravi trag, ali rasprava nije urodila plodom.

Video: Najbolji detalji meča Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    20. septembar 2020 | 16:33

    Ne treba navijači da kažu,kažu kamere, tri puta sudio čisti aut Ruda dobrim poenom i dao sva tri poena Rudu...

  • Mimi

    20. septembar 2020 | 19:43

    A i vi. Što mu analizirati sve u sitna crevca? Zar mu nije dovoljno strane štampe i njihovih kritika? Još i mi treba da mu se navalimo na kosti. Bar bi mi trebali da ga poštedimo ovakvih naslova i tekstova. Naš je. Volimo ga, pa možemo bar toliko da mu učinimo.

  • Tvoj obozavalac

    20. septembar 2020 | 19:40

    Rasprava oko auta je u redu. Ali ono besno vikanje prema boksu ne dolici takvoj velicini kao sto je Nole. Mora biti vise samokontrole, zarad sopstvenog dobra i postovanja drugih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA