≫ 

Evo kad i gde možete da gledate meč Đokovića i Švarcmana u finalu Rima

Najbolji teniser sveta bori se za svoju 81. titulu u karijeri

  • 3
Novak Đoković Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra svoje novo finale u 2020. godini, ovoga puta u Rimu na Mastersu, gde mu je rival Argentinac Dijego Švarcman, koji je u četvrtfinalu senzacionalno izbacio Rafaela Nadala.

Meč na "Foro Italiko" stadionu u Rimu počinje od 17 časova, a direktan prenos biće na Sport klubu 1.

Privilegovani navijači iz Rima moći će i uživo da gledaju meč, pošto su organizatori dobili dozvolu o ograničenom broju gledalaca na tribinama tokom mečeva polufinala i finala.

Novaku je ovo napad na 81. titulu, u karijeri, a Švarcmanu na četvrtu.

Do sada su se sastajali četiri puta i sva četiri puta je Novak izlazio kao pobednik. Poslednji put u 4. kolu Australijan opena ove godine, kada je slavio sa 3:0.

Osim toga, igrali su još jednom na tvrdoj podlozi, na US openu 2014, kada je Novak slavio sa 3:0. Ipak, mečevi na šljaci su bili mnogo teži, pa je tako 2017. Novak protiv Švarcmana na Rolan Garosu dobio posle pet setova, dok je prošle godine u Rimu u polufinalu takođe izgubio set i slavio u odlučujućem.

>>> Stigao je Novak Đoković do finala mastersa u Rimu, gde ga danas (17.05) očekuje duel sa Argentincem Švarcmanom, 15. igračem sveta. Kvota na Novaka je 1,15, a na to da će slaviti sa 2:0 u setovima (HS 1) 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Rima Đoković - Švarcman.

Video: Najbolji detalji meča Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    21. septembar 2020 | 12:24

    Mislim da bi trebalo da Rts otkupi pravo prenosa za sve turnire.. Ja nemam Sk1 i jednostavno mi prenos preko interneta ne radi kako valja...

  • Oki

    21. septembar 2020 | 12:26

    Napred Noleee!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA