≫ 

Džumhur besan zbog izbacivanja sa RG, Novak ga podržao: Da li bi ovako uradili sa Rafom i Rodžerom?

Teniser iz Sarajeva spreman za sud

  • 5
Novak Đoković, Damir Džumhur Foto: MN Press

Nedugo pošto je Novak Đoković diskvalifikovan sa US Opena, podigla se nova bura u svetu tenisa, razlog je sudbina Peđe Krstina i Damira Džumhura na Rolan Garosu.

Njima neće biti dozvoljeno čak ni da započnu učešće na turniru jer su im treneri bili pozitivni na korona virus.

Džumhur se ne miri sa time, sumnja u ispravnost testa i tvrdi da njegov trener ima antitela, što može da se dokaže.

Ipak, odluka je konačna, što je revoltiralo tenisera iz BiH.

U nevolji mu se našao Novak Đoković, a Džumhur se pita šta bi se dogodilo da se ovakav slučaj desio najpopularnijim igračima.

- Šta bi se desilo da je ovo slučaj Rafaela Nadala ili Rodžera Federera? Da li bi Nadala ili Federera izbacili s turnira, jer im je trener na jednom testu bio pozitivan? To nas jako boli, jer nisu pravila ista za sve. Čisto sumnjamo da bi nekog od velikih imena izbacili sa turnira. Te činjenice moram prihvatiti - rekao je Džumhur za Radio Sarajevo.

- Već danas ću čekati novi test koji je trener uradio i videću sa advokatima šta je najbolje. Drago mi je da sam dobio podršku Novaka Đokovića, koji me nazvao i rekao da je tu uz mene, i da je tu na raspolaganju. Videćemo test kakav bude danas, možda se nešto pozitivno desi.

Video: Ivanišević: Pre tri dana sam se testirao, test je negativan, a bio sam u kontaktu sa Grigorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    21. septembar 2020 | 16:11

    Baš tako, da je neko od ovih njihovih miljenika u takvoj situaciji kao Đumhur nebi ga odstranili. Ipak Đumbir je kao i Novak iz malih država koje su im zagorčale život pojavljivanjem sportista iz svih sportova, koji su osvajali mnoge medalje a oni samo mogu da pate zbog toga. Smradovi bjelosvjetski. Podrška Đumhuru i Novaku.

  • W

    21. septembar 2020 | 16:18

    Pa kad smo seljačine sa Balkana! Važno je da su EU podigli na ruševinama YU, a nama ostavili nebuloze lidere i mržnju koja se neće sprati 500 godina, a mislim da više i ne posedujemo veći deo naših balkanskih teritorija.. Džumjur, Đoković, Čilić... Neće vam ovo biti ni prvi ni poslednji put ili će ako ništa izmisliti ligu šampiona de nećete priviriti! Ćao!

  • Dejan

    21. septembar 2020 | 16:27

    Ostavi se ti Rafe i RF vise,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA