Skandal Gulbisa na Rolan Garosu: Vređao Novaka, hapšen zbog prostitutki, a sada se opet osramotio

Ne zaustavlja se skandal majstor iz Letonije

  • 4
Ernests Gulbis Foto: twitter.com

Poznati skandal majstor, Ernests Gulbis, napravio je novi ispad na Rolan Garosu.

U kvalifikacijama za francuski Grend slem, Ernests je u jednom trenutku napao fotografa, smatrajući da ga ometa jer se stalno pomera.

Njegovo traženje najboljeg položanje za fotografisanje je dekoncentrisalo Letonca, koji ga je čak u jednom trenutku nazvao "francuskim kretenom".

Inače, on je eliminisan već u prvoj rundi kvalifikacija od Marka Čekinata sa 6:4, 7:5, a zanimljvo je da su obojica nekada bili polufinalisti Rolan Garosa.

Na kraju, Gulbis se čak mučio da ode sa terena, čekao je da neko sa spoljne strane omogući odlazak iz Pariza što je brže moguće.

Malo koga je Gulbis iznenadio, poznat je kao teniser koji je žrtvovao veliku karijeru zbog raskalašnog života, hapšen je u Švedskoj zbog noći sa prostitutkom, najviše voli turnir u Roterdamu zbog legalizovanog korišćenja marihuane.

Na njegovom udaru je svojevremeno bio i Novak Đoković.

- Postoji nekoliko igrača koje ne volim. Ne volim Novaka iako se znamo od kada smo imali 12 godina. Tada je bio običan dečak. Promenio se posle prvog velikog trijumfa. To vidim u njegovim očima. Sada nas gleda drugačije. Istina, nikada nismo imali ni jedan konflikt, ali osećam promenu u njegovoj ličnosti. Ne volim takve ljude. Volim osobe sa jakim personalitijem. One koje se ne menjaju zbog uspeha ili zarađenog novca. Zbog ovoga se ja trudim da budem pažljiv i da se ne promenim - rekao je Gulbis sada već davne 2013. godine.

Video: Novak Đoković je pokorio Rim, osvojio svoju petu titulu u večnom gradu i stigao do 36.Masters titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    22. septembar 2020 | 16:30

    Novaka bi oprali za ovo garant

  • Даца

    22. septembar 2020 | 18:13

    А за ово се не дисквалификује, јел??? Вређање на националној основи може, све може само ако ниси Новак...

  • Silvija

    23. septembar 2020 | 13:59

    Sad se vidi ko se promenio,nije on teniser ako pusi marihuanu,hapse ga,igra tenis kada mu se prohte,Imas tatu koji to dozvoljava,samo ti momce uzivaj u tvom raskalasnom zivotuBriga Noleta sta ti brbljas bolje gledaj sta i kako Novak radi ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA