≫ 

Vratila se Laura Klark, sudija koju je pogodio Novak: Opet sudi, maskirala se da je niko ne prepozna

Laura ne želi da je niko prepozna na teniskom terenu dok obavlja posao nakon incidenta koji je imala sa Novakom Đokovićem

  • 38
Novak Đoković, Ralf Loren, US open; Laura Klark

Laura Klark i Novak Đoković nakon što ju je pogodio lopticom tokom meča; Foto: Guliver/Al Bello/Getty Images

Laura Klark, sudija koju je pogodio Novak Đoković na US openu, nakon čega je izbačen sa turnira, povukla se u ilegalu nakon čitavog događaja.

Dobila je medijsku pažnju kakvu nije nikada pre, a nakon što je otkriven njen Instagram profil, dobila je čak i pretnje smrću od zagriženih fanova.

O njoj se dugo ništa nije čulo nakon što je Novak izbačen, osim što je direktorka US opena Stejsi Alaster otkrila da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

Sada je jedan od kolega Laure Klark otkrio da je nakon incidenta ona odlučila da se povuče i da se potpuno maskira, da je niko ne prepozna.

Kako je otkrio, ona je bila na terenu već posle 48 sati nakon incidenta sa Novakom, kada je imala preteranu reakciju, koja je sigurno uticala i na odluku organizatora da diskvalifikuju Novaka.

Novak Đoković, sudija, US Open

Novak Đoković i Laura Klark; Foto: AP/Tanjug

- Sudila je dva meča, uključujući nepoznati dubl na susednom mestu. Ali, ovo je radila inkognito Nosila je veliku maksu i navlačila kapu preko lica. Očigledno nije želela da je prepoznaju, što je razumljivo - otkrio je prijatelj.

Klarkova je nakon US opena otišla svojoj kući u Ovensboru u Kentakiju, pre toga je prijateljima rekla da je incident sa Đokovićem neće sprečiti da radi svoj posao koji toliko voli, ali je dobila i zabranu čelnika US opena da ne sme javno da govori o događaju sa Novakom.

Pogledajte i neke od privatnih fotografija Laure Klark:

Video: Vučić o izbacivanju Đokovića sa US opena: Nisu mogli da ga pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebitna

    24. septembar 2020 | 16:21

    Ostaće poznata jer je Novak pogodio lopticom. Ne znam zašto joj uopšte dajete prostor u medijima.

  • Vesna

    24. septembar 2020 | 15:56

    Zena se ne odvaja od flase i jos se time hvali na instagramu! Cega se pametan stidi - pijanac se ponosi! .... i onaj pad reklo bi se da je od vina! Cilj je postignut - ali samo kratkorocno! Nole najbolji u inat onima koji bi da ga se otarase, makar i onako podlo!

  • N

    24. septembar 2020 | 15:52

    Netreba njoj maska ionako je dovoljno da samo stavi flasu pored sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA