≫ 

Sprečili su ga da osvoji Njujork, zato sada Novak ima još veći motiv da uzme Rolan Garos!

Svi koji su ispratili završnicu ovogodišnjeg US opena i bledo finale Tim - Zverev saglasni su da bi Novak Đoković bez ikakvih problema došao do trofeja u Njujorku, četvrtog u karijeri, da nije bilo sada već čuvenog izbacivanja s američkog grend slema zbog toga što je lopticom pogodio linijskog sudiju

  • 27
Novak Đoković Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Taj, po mišljenju mnogih, neopravdano strog potez organizatora US opena dodatno je motivisao Novaka, koji je u međuvremenu osvojio Masters u Rimu i sada želi da istu stvar uradi na Rolan Garosu, grend slemu na kojem je uspeo da trijumfuje samo jednom - 2016. godine, a koji počinje u ponedeljak!

A ako verujete u Đokovića, to može i da vam se isplati, jer je u Mozzartu kvota da Srbin osvaja ovogodišnji Rolan Garos 3,30, što znači da ćete, ako na ovaj ishod uplatite 1.000 dinara u Mozzartu i to se i desi, podići 3.300 dinara.

Više zbog tradicije nego trenutne forme, prvi favorit u Parizu je Rafael Nadal, čovek koji je već 12 puta bio najbolji na jedinom grend slemu koji se igra na šljaci. Ipak, Španac je u Rimu ispao u četvrtfinalu od Švarcmana, i pokazao da je daleko od idealne forme. Kvota da će Nadal uzeti trofej je 2,20.

Osvajač US opena Dominik Tim je treći favorit i jedini, pored Nadala i Đokovića, kojem se daju realne šanse za pobedu - na njega je kvota 3,70.

Daleko iza su Cicipas (20), Zverev i Medvedev (25), Vavrinka (35), Beretini i Švarcman (50)…

Naravno, ne treba ni podsećati da i Đoković i Nadal imaju dodatni motiv za osvajanje grend slema zbog situacije na večnoj listi osvajača ovih, najjačih teniskih turnira: Federer je prvi sa 20, Nadal drugi sa 19, a Đoković treći sa 17 trijumfa. Sada vam verovatno kvota u Mozzartu na srpskog asa zvuči još primamljivije.

Ljubitelji tenisa neće zaboraviti ni na ženski deo žreba na Rolan Garosu, tamo je situacija neizvesnija, pa su i kvote veće: na Simonu Halep kvota je 4,00, na Muguruzu 8,00, na Serenu Vilijams i Azarenku 12… Uostalom, pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajače Rolan Garosa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    25. septembar 2020 | 09:40

    Pa kralju ti ili pobedjujes ili te sprece,trece ne postoji!!! Ziveo najbolji!!!

  • Milan

    25. septembar 2020 | 12:45

    Amerikanci su mentalno svetlosne godine od Srbina Djokovica,misleci da ga kaznjavaju izbacivanjem u stvari su ga nahranili inatom i snagom,tesko njima sada

  • Marko cg primorje

    25. septembar 2020 | 09:44

    Osvaja idemooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA