≫ 

Verdasko izbačen sa Rolan Garosa!

Španac se oglasio saopštenjem posle odluke organizatora

  • 2
Britain Wimbledon Tennis Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Fernando Verdasko diskvalifikovan je sa Rolan Garosa pošto je po dolasku u Pariz imao pozitivan nalaz na korona virus.

Iskusni Verdasko se oglasio saopštenjem u kojem navodi da je besan na organizatore, jer mu nisu pružili priliku da odradi ponovljeni test. Napomenuo je i da se od koronavirusa oporavio u avgustu i da je imao negativan rezultat.

- Neću moći da se takmičim na Rolan Garosu ove godine. Veoma mi je žao zbog toga i apsolutno sam frustriran. Želim da izrazim razočaranje, frustraciju i bes prema organizatorima Rolan Garosa, koji su mi oduzeli pravo da se takmičim na važnom turniru iako mi nisu pružili priliku da ponovim test i rezultat koji sam dobio i za koji sam ubeđen da je pogrešan - napisao je Verdasko.

Podsetimo, pre nekoliko dana organizatori pariskog Grend slema su izbacili sa turnira i Bosanca Damira Džumhura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. septembar 2020 | 23:51

    Nole pazi se samo cekaju da te diskvalifikuju. Bezi od svih, treniraj, jedi, spavaj, fokusiraj se da dokazes svima da si najbolji ikada! Idemo do najvise slemova, najvise nedelja na prvom mestu i zlata na OI AJMOOOO NOLEEEEE 💪💪💪💪

  • Knez

    26. septembar 2020 | 00:01

    Imam utisak da je ovo samo priprema da se izbaci Djokovic sa turnira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA