Pitali Đokovića da li je vreme za novu titulu u Parizu, a Nole im odgovorio starom srpskom izrekom

Najbolji svetski teniser startuje na Rolan Garosu u ponedeljak

  • 6
Novak Đoković

Printskrin: Youtube/Roland Garos

Prvi meč na Rolan Garosu ove godine Novak Đoković igra protiv Šveđanina Mikaela Imera u ponedeljak.

Đoković važi za jednog od favorita uz Rafaela Nadala i Dominika Tima. Posle osam Gren Slemova u Australiji, pet na Vimbldonu i tri na US openu, i samo jednog u Parizu, novinare je zanimalo da li je ovo godina kada bi Novak mogao do novog Rolan Garosa.

- Znate kako mi kažemo u mojoj zemlji "Iz vaših usta u Božije uši" tako da se stvarno nadam da to što vi kažete će se ostvariti i da ću biti u prilici da osvojim titulu. Ja to želim i veoma sam motivisan.

- Sanjao sam o tituli na Rolan Garosu mnogo godina, i izgubio sam tri finala pre nego sam osvojio titulu 2016. To je bio jedan od najboljih trenutaka karijere. Nadam se da ovo može da bude ta godina. Ali, videćemo šta će se desiti.

- Mislim da će biti drugačije, jer nema publike na stadionu kao nekada. Biće samo 1000 ljudi dnevno. Rolan Garos je jedan od najvažnijih turnira u istoriji ovog sporta i bio je uvek specijalan turnir za mene - rekao je Đoković.

Video: Novak Đoković je pokorio Rim, osvojio svoju petu titulu u večnom gradu i stigao do 36.Masters titule

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA