≫ 

Program Rolan Garosa za ponedeljak: Srpski derbi u Parizu, Tim igra protiv Čilića, na terenu i Nadal

  • 0
Dominik Tim, Aleksandar Zverev Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos počeo je prethodnog vikenda, a ponedeljak donosi nove mečeve.

Program počinje u 11 časova, a tada će Fonjini igrati protiv Kukuškina, izdvaja se u istom terminu meč Opelka - Sok, dok će u 12.30 igrat Dominik Tim i Marin Čilić.

Bivši i sadašnji šampion US Opena kreću u novu avanturu na šljaci i moglo bi da bude zanimljivo ukoliko Hrvat pokaže ozbiljniji otpor.

U 14.30 se igra meč koji će biti najzanimljiviji srpskoj publici, sastaju se Filip Krajinović i Nikola Milojević.

Oko 16.00 se očekuje susret Nadala i Belorusa Gerasimova, zatim Manarina i Ramosa, Medvedeva i Fučovića, odnosno Sandgrena i Hurkača.

U ženskoj konkurenciji, izdvajaju se mečevi Kvitova - Dodin (11.00), Puig - Erani (11.00), Zidanšek - Muguruza (13.00), Kuzmova - Pliškova (oko 14.30), Žang - Kiz (14.30)...

>>> Prvo kolo Rolan Garosa donosi nam i mali srpski derbi između Filipa Krajinovića i Nikole Milojevića (duel bi trebalo da počne u 14.20). Krajinović, 28. igrač sveta, veliki je favorit protiv Milojevića koji trenutno zauzima 143. mesto na ATP listi, pa je kvota na keca 1,10, a na dvojku 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rolan Garos.

Video: Divna nedelja za mene, nisam igrao najbolji tenis, ali sam ga pronašao kada je bilo najvažnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA