Kirjos isprozivao Vilandera, prijatelj teniser mu rekao da se smiri, ali onda je nastavio još žešće

Ne miruje kontroverzni teniser iz Kanbere

  • 2
Nik Kirjos, Mats Vilander Printskrin: Youtube/Wimbledon

Od kako zbog korona virusa ne igra tenis, Niku Kirjosu se fokus pomerio na društvene mreže, gde redovno proziva one koje ne voli. Novak Đoković mu je meta broj jedan, ali je pored njega ulazio u konfrontacije sa Goranom Ivaniševićem, Borisom Bekerom, Aleksanderom Zverevom, prvog čoveka ATP-a Andreu Gaudenzija...

Sada je na njegovu dugu listu ljudi koje proziva dospeo i Novakov veliki kritičar, Mats Vilander.

Kirjosu se nije svidelo šta je Vilander rekao o Endiju Mariju, nakon što je Britanac ispao sa Rolan Garosa u 1. kolu.

- Voleo bih da nam Endi Mari kaže zašto je na terenu i zašto nam svima daje lažnu nadu da će se vratiti na staro, iskreno se brinem za njega. Pitam se da li njegovo pravo da to radi? Zašto to radi? Da li ima pravo da koristi specijalne pozivnice i bude na terenu, čime uzima mesto mlađim igračima? - izjavio je Vilander, a ova izjava razbesnela je Kirjosa, koji je sa Marijem u dobrim odnosima.

- Upravo sam pročitao šta je Vilander rekao o Endiju Mariju. Ućuti, Mats, nikoga nije briga šta pričaš. Endi, samo da znaš da koliko god dugo ostaneš, svi te cenimo i uživamo u tvom tenisu i šalama. Takođe, nikada nisam video poen Matsa Vilandera - napisao je Kirjos.

Usledio je odgovor Karena Kačanova, koji je poručio Kirjosu da "prikoči", da je preterao i da pokaže malo poštovanja. To je dodatno razgalilo Kirjosa.

- Ja sam dobro druže. Mari i ja poštujemo jedno drugo, a ukoliko neko počne da priča o nekom mom, onda ću i ja o njemu. Zašto da poštujem Matsa? Za šta? Za prebacivanje lopte preko mreže? Ne dajem poštovanje zbog toga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA