≫ 

Toni Nadal: Za Federera smo uvek imali plan, a protiv Novaka ne znaš šta možeš osim da se moliš Bogu

Zanimljiva izjava nekadašnjeg trenera Rafaela Nadala

  • 1

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, dao je svoje mišljenje na to koji je jedini način da se pobedi Novak Đoković!

Nadal je gostovao u podkastu Eurosporta i istakao je da je za njegovog bratića uvek teže bilo igrati protiv Novaka nego protiv Rodžera Federera.

- Za Rodžera smo uvek imali plan. Protiv Federera znamo da je Rafa uvek morao bekendom jako da udara nešto višlje lopte. I ukoliko to uspe, imali bismo dobre šanse za pobedu - rekao je Toni Nadal i dodao:

- Ali sa Novakom je bilo uvek ovako! Puffffff... Ne znaš tačno šta možeš, moraš da igraš i da se trudiš da budeš sjajan. Sećam se finala US Opena 2013. kada je Rafa dobio prvi set, a Novak izjednačio na 1:1. U trećem je Srbin imao brejk i bilo je veoma teško.

- Sećam se da mi je Rafa rekao: " Toni, šta da radim?" A ja sam iz lože poručio da mora jako da udara loptice nasred terena. Tada sam rekao i Karlosu Kosti koji je bio pored mene: "Sve što treba jeste da odemo u crkvu, pomolimo se Bogu i sačekamo da se nešto promeni.

Kao i uvek, Novak i Nadal su dvojica glavnih kandidata da osvoje neki Gren slem trofej. Tako je i sada na Rolan Garosu gde Đoković tek treba da igra svoj meč prvog kola.

Video: Novak Đoković je pokorio Rim, osvojio svoju petu titulu u večnom gradu i stigao do 36.Masters titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    29. septembar 2020 | 14:59

    Respekt za obojicu i Nole i Rafa dva Titana ,dva Herkulesa na terenu ...u istoriji tenisa nece se ponoviti ova dvojica Bogova tenisa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA