≫ 

Najveći prevarant Garosa: Nemica prljavim potezom ukrala ključni poen Srpkinji, navijači je razapeli

Nemačka teniserka poznata kao igračica koja ne zna za fer plej

  • 5
Kristina Mladenović

Printskrin: Twitter

Ljubitelji tenisa na Rolan Garosu burno su reagovali nakon što se Nemica Laura Sigmund nije bunila kada sudija Eva Asderaki nije videla da je napravila grešku.

Naime, na set pogodak za Kristinu Mladenović koja je imala 5-1 vođstvo i set loptu, Nemica je uzvratila lopticu koji je predhodno dva puta odskočila od tlo.

Bio je to čist poen za Mladenović, ali sudija je previdela, a Laura je ćutala i nije htela da prizna. Mladenovićeva se bunila, ali džaba. Nakon toga je ispala iz ritma i Laura je krenula u ofanzivu.

 

Sigmund je tako sačuvala dodatnih šest set lopti Mladenovićeve dok se borila za pobedu u prvom setu 7-5, pre nego što je uzela drugi set 6-3 za prolazak u drugo kolo na Roland Garosu.

Navijači su brzo reagovali na društvenim mrežama, žigošući 32-godišnjakinju „varalicom“ i pozivajući je da bude izbačena sa turnira.

Sigmund ima reputaciju među ljubiteljima tenisa da zaobilazi liniju kada je sportski duh u pitanju.

 

Neki fanovi nisu bili iznenađeni njenim neuspehom da prizna dvostruki odskok.

„Zašto ljudi očekuju da Sigemund radi sportsku stvar? To je Sigemund, ne budite smešni momci “, napisao je jedan korisnik Tvittera. „Nije iznenađenje da Laura Siegemund vara“, dodala je druga.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    29. septembar 2020 | 21:36

    Pod cijom zastavom nastupa Kristina?Prestanite više da svojatate!

  • Trt

    29. septembar 2020 | 23:16

    Kradjaaaa

  • zac

    30. septembar 2020 | 18:29

    Ok sudija pogresio ali Kristina je poznata po tome da nezna da zavrsi mec u Americi pobedila prvi set sa6:1 drugi set vodi sa 5:1 i ima cetiri loptice da pobedi i na kraju sve izgubi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA