≫ 

Novaka razočarao omiljeni novinar: Postavljao pitanja, a zaboravio da skloni slike Federera i Nadala

Ubaldo Skanagata i Novak imali novi zanimljiv razgovor na konferenciji

  • 1
Novak Đoković, Ubaldo Skanagata Printskrin: Youtube/NATDAX TENNIS/Ubitennis

Novak Đoković je bio raspoložen na konferenciji za novinare u Parizu posle svog prvog meča na Rolan Garosu, gde je savladao Šveđanina Mikaela Imera sa 3:0. Posle meča još jednom je ponovio da mu uslovi za igru odgovaraju kao i da ne može da poredi godine, pošto su ga novinari podsetili na 2016. godinu, kada je osvojio svoj jedini Rolan Garos do sada.

- Ne volim da poredim godine, vi ste različit igrač i različita osoba kroz godine, ne može da se porede 2020. i 2016, ali definitivno imam samopouzdanja, svaki meč koji sam igrao ove godine sam pobedio, izuzev onog u Njujorku kada sam diskvalifikovan, ako zadržite pobednički niz, samopouzdanje vam je mnogo više. Ovi uslovi su drugačiji u odnosu na ono na šta smo navikli na Rolan Garosu, teže su loptice, manje odskaču, hladno je i vlažno, ali to pogoduje mojoj igri, ja sam zapravo uživao na terenu, igrao sam veoma dobro, ali generalno sam spreman i mentalno da idem daleko do kraja turnira, nadam se još jednoj uspešnoj godini u Parizu.

- San je postao java 2016. godine, to je jedini Rolan Garos koji sam osvojio do sada, veoma sam dugo jurio tu titulu, da osvojim jedini Grend slem koji mi je nedostajao, izgubio sam tri finala pre toga, prošao sam i konačno poslednju prepreku i to je bio momenat velikog zadovoljstva u mom srcu. Nadam se da je to ova godina ponovo. Svake godine se nadam da ću to ponoviti i da ću se boriti za titulu. Da ne mislim tako i da ne verujem, ne bih ni bio ovde.

Novak Đoković Novak sa peharom Rolan Garosa 2016; Foto: Tanjug/AP

Zatim se javio čuveni italijanski novinar Ubaldo Skanagata, koji uvek sa Novakom ima zanimljiva ćaskanja na konferencijama uz neizostavno "Not too bad", koje je i sada iskoristio.

- Not too bad today - počeo je Skanagata, a zatim postavio malo škakljivije pitanje.

- Da li nekad odlučuješ da nam daješ duže odgovore jer nas poštuješ, ili želiš da ti novinari postavljaju manje pitanja, ili iz nekog drugog razloga?

- Shvatiću to kao kompliment. Ali, pokušavam da vam dam materijala, ne viđamo se, teško je komunicirati na ovaj način, ali moramo da prihvatimo. Ne znam kako da shvatim tvoje pitanje... Ne znam da li si zadovoljan ili nisi zadovoljan mojim odgovorima. Ako hoćeš da skratim - skratiću. Reci mi, Ubi, znaš da si jedan od mojih omiljenih, kako god ti kažeš - biće - kroz smeh je prokomentarisao Novak, a zatim "pecnuo" novinara.

- Znaš da si jedan od mojih omiljenih, ali vidim da ja nisam jedan od tvojih. U pozadini vidim dva zanimljiva lica i tu definitivno nema mene - istakao je Novak pozadinu ispred koje sedi Skanagata, na kojoj se nalaze korice na kojima su Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Novinar se snašao brzo.

- Pošalji mi neku svoju dobru sliku - odgovorio je Skanagata, na šta je Novak odgovorio.

- Uf, to je teško naći - uz osmeh je rekao Novak.

Pogledajte tu situaciju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA