"Gledao sam kako teniseri udaraju sudije lopticom": Kirjos potkačio Đokovića tokom rasprave s Rusom

Neverovatni Australijanac ponovo privukao pažnju

  • 13
Novak Đoković, Nik Kirjos Foto-montaža: Nikola Tomić, Tanjug/AP

Australijski teniser Nik Kirjos odabrao je da ne učestvuje na top turnirima u nastavku sezone prekinute korona virusom, ali se povremeno oglasi iz svog doma na najmanjem kontinentu na svetu.

Ovih dana na Tviteru se vodi rasprava povodom kritika koje je Mats Vilander izrekao na račun Endija Marija, a nakon što je Kirjos napisao Šveđaninu da ućuti, u polemiku se uključio i ruski teniser Karen Hačanov kojem je zasmetala činjenica da Kirjos sedi kod kuće i piskara po socijalnim mrežama.

- Brate, na tebi je. Zaista mislim da si dobar momak i nemam nikakav problem sa tobom, ali sve dok sediš kod kuće i pišeš različite komentare o igračima, navodi me na to da razmislim ko je ustvari ovde problem - napisao je Hačanov na Tviteru.

Australijancu je bilo potrebno nekoliko sati da mu odgovori, naravno da pritom potkači i Novaka Đokovića.

- Dakle, misliš da je ono što su radili teniseri tokom pandemije bilo pametno? Voleo bih da imam sa tobom intelektualni razgovor, ali nisam siguran da bi došli dalje od toga koliko jako možeš da udariš lopticu.

- Izvini, živim u Australiji i ne želim da putujem u ovom trenutku. Ali, ponavljam, nisam iznenađen što ne možeš da razumeš. Takođe, teniseri me neočekivano zabavljaju. Repuju, igraju bez majice, udaraju linijske sudije - napisao je Kirjos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA