≫ 

Amerikanac probao da ponizi Nadala "kirjosovskim" potezom: Rafa ga pročitao i moćno mu uzvratio

Američki teniser Mekenzi MekDonald nije bio veći zalogaj za Rafaela Nadala, a jedan potez sredinom drugog seta pokazao je i zašto

  • 2
APTOPIX France Tennis French Open Foto: Tanjug/AP

U nedostatku rešenja na servisu, MekDonald, 236. teniser planete probao je protiv Nadala da upotrebi servis ispod ruke, koji je u poslednjih godinu, dve posebno popularizovao Nik Kirjos.

Ovaj servis nije nedozvoljen, ume da uhvati igrača "na spavanju" i samim tim da ga poremeti. Osim ako nije u fokusu i spreman kao Rafa Nadal.

Španac je vodio 4:0 u drugom setu, MekDonald je brzinski izveo servis ispod ruke, Nadal je pročitao potez, krenuo je napred u servis polje i ispalio moćan forhend i dobio viner.

MekDonaldov potez nije prošao, a nije ni on mogao ništa protiv "Bika sa Majorke" jer je na kraju Nadal lagano sa 6:1, 6:0 i 6:3 prošao u treće kolo Rolan Garosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    30. septembar 2020 | 17:32

    Ako pogledate malo njega na YouTube videcete da nije hteo da ga ponizi nego to igra bas cesto

  • Zemun

    30. septembar 2020 | 21:43

    236 ti teniser???????? Pa kako to prvi reket igra sa osamdeset i nekim a drugi??????? Eeeee rođaciiii šta nam rade.Auuui koliko moraš da budeš bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA