≫ 

"Nije samo korona prisutna, mnogo je virusa i bakterija": Đoković komentarisao situaciju sa Zverevim

Najbolji igrač sveta ističe da treba sačekati rezultate testova namačkog igrača, pa onda komentarisati

  • 0

Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Karenom Kačanovim 3:0. On je posle meča istakao da je zadovoljan igrom, ali se osvrnuo i na situaciju oko Aleksandra Zvereva, koji je igrao sa tempraturom.

- Upravo sam čuo ono što je Saša rekao na jučerašnjoj konferenciji za štampu. Sačekajmo njegov rezultat, pa da vidimo. Mislim, očigledno u današnje vreme, zbog onoga što se dešava u svetu, ljudi odmah povežu bilo koju vrstu simptoma koji imaju neke veze sa temperaturom i Kovid virusom.

- Moramo imati na umu da Kovid-19 nije jedina bolest prisutna. Mnogo je virusa, bakterija i tako dalje. Takođe je moguće da je imao nešto drugo. Ne znam... Zaista, iskreno, ne znam kako se oseća, šta se dešava", rekao je Đoković na konferenciji.

Novak je dodao da nema ništa protiv da se meri temperaura igračima pre meča.

- Da li bi trebalo da bude provera temperature? Ne bih imao ništa protiv. Što da ne? Ako to pravila dozvoljavaju, pretpostavljam da bi medicinski tim ovde na Roland Garosu i organizacija imali bolju predstavu o tome da li neko ima simptome koji bi mogli biti povezani sa ovim virusom.

- Mislim da kako idemo dalje, pokušavamo i da kolektivno shvatimo stvari u našem sportu. Ali i u drugim oblastima, u drugim poljima života. Ničiji život nije savršen, jer je prilično nepredvidljiv - objasnio je prvi reket sveta.

Video: Ne, opet! Novak Đoković pogodio linijskog sudiju lopticom ali ovoga puta je to drugačije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA