Jelena Đoković komentarisala emotivan status Cicipasa posle poraza od Novaka

Grk je odigrao dobro u trećem i četvrtom setu, ali nije izdržao do kraja

  • 2
Jelena Đoković Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića - Jelena, čestitala je grčkom igraču Stefanosu Cicipasu na prikazanoj igri u Parizu, na ovogodišnjem izdanju Rolan Garosa.

Cicipas je u polufinalu zaustavljen u pet setova, Đoković se ispostavio kao bolji teniser posle četiri sata borbe i pet setova - 6:3, 6:2, 5:7, 4:6 i 6:1. Stefanos je čak "preživeo" i meč loptu na servis Novaka u trećem setu i onda krenuo da pogađa i brani sve moguće napade Srbina.

Zbog toga je na konferenciji posle meča rekao da je istovremeno i srećan i tužan, kao i to da ga je povreda sprečila da u petom setu odigra bolje. Istakao je da se Novak približio savršenstvu i da će to pokušati da dostigne i sam Cicipas. Nešto kasnije oglasio se i na društvenim mrežama.

- Na kraju dana, sve što vam je potrebno je nada, istrajnost i snaga. Potrebni ste budućnosti, a prošlosti niste. Hvala Rolan Garosu - napisao je Cicipas.

- Čestitam ti na fantastičnom turniru - odgovorila mu je Jelena Đoković. Grk je do polufinala stigao pobedama nad Haume Munarom u pet setova, Pablom Kuevasom u tri, Aljažom Bedeneom (predao posle drugog seta), Grigorom Dimitrovim u tri i Andrejem Rubljovim u tri seta.

Video: Novak sa Nadalom u finalu RG: Đoković imao meč loptu u trećem, pa prošao golgotu u pet setova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA