Novak posle finala RG otišao u Sarajevo: Seo u kafić na Baščaršiji i oduševio raju u Bosni

Najbolji teniser sveta kao narodski čovek

  • 23
Novak Đoković, Bosna Foto: Instagram.com/kbvc.amina

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je posle finala Rolan Garosa da otputuje u Bosnu, gde je bio i pre nekoliko meseci, a gde mu se očigledno mnogo dopalo.

Ovoga puta je Novak došao u Sarajevo u srce grada - Baščaršiju, gde je obišao jedan od lokala i u kojem je očigledno iznenadio sve goste.

Novak je posle finala i poraza od Rafaela Nadala u Parizu poručio da će se odmoriti i da će provesti vreme u Beogradu sa svojim narodom, a očigledno mu je usputna stanica do Srbije bilo Sarajevo, gde se takođe oseća kao kod kuće.

Nekoliko fanova je bilo u prilici i da proćaska sa najboljim teniserom sveta i da se fotografiše za uspomenu, a Novak ih je očigledno oduševio svojom neposrednošću i time što se ponašao kao narodski čovek, iako je svetska zvezda.

- Nole je raja - napisao je jedan od momaka koji je podelio fotografiju sa Novakom iz picerije na Baščaršiji.

Podsetimo, Novak je pre nekoliko meseci posetio Bosnu, kada je bio oduševljen nakon obilaska piramida u Visokom, gde je pevao sa Hankom Paldum.

Video: Novak i Hanka Paldum pevali zajedno Crne kose

Kasnije je imao i prijem na Jahorini i kod predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, koji mu je dodelio najviši orden Republike Srpske. Tada je na poklon dobio i ekskluzivni plac na Jahorini, a zanimljiv je bio i snimak njegovog treninga sa ocem Srđanom kada su nosili debla po planini.

Video: Srđan i Novak treniraju s balvanima na leđima na planini u Bosni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoks

    13. oktobar 2020 | 11:28

    Srbi su to samo malo drugačije vere al se nije teško s njima sporazumeli jer pričaju isti jezik.

  • Mujo

    13. oktobar 2020 | 14:53

    Ili si raja ili nisi. To je najveci kompliment u Bosni.

  • BOBA

    13. oktobar 2020 | 13:11

    Nole je gromada od čoveka, nema predrasuda i nije slučajno broj 1 na svetu. Sve narode bivše Juge doživljava kao svoj narod. Dosta je bilo mržnje i sukoba izazvanih sa zapada, poštovanje različitosti i saradnja među narodima za bolji i kvalitetniji život je prava stvar. Nole legenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA