≫ 

Da, spremam se za Pariz i Bersi! Rafa "slagao" da je završio sezonu, pa objavio fotku iz akademije

Loše vesti ili motiv više za Novaka da se revanšira Špancu?

  • 3
Rafael Nadal, Rolan Garos 2020 Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da igra na Mastersu u Parizu i objavio je to u utorak popodne.

Nadal se za predstojeći izazov priprema u svojoj teniskoj akademiji, kako bi se navikao na dvoranske uslove u kojima će probati da sustigne Novaka Đokovića početkom novembra.

Pariski Masters se igra u dvorani Bersi od 31. oktobra do osmog novembra, a Đoković će tamo probati da stigne do svoje 37. titule iz serije 1000 i odmakne Rafi koji trenutno ima titulu manje - 35.

Iako je posle Rolan Garosa Nadal rekao da ne zna hoće li nastavljati sezonu, takmičarski motiv mu nije dao mira posle 20. titule na Grend slem turnirima.

- Vreme je za sezonu u dvorani. Ova fotka je od jutros u "Akademiji Rafael Nadal" i da, spremamo se za Pariz i Bersi - napisao je Nadal.

On će do kraja sezone probati maksimalno da se približi prvom mestu na ATP listi koje drži Novak Đoković. I dok Đoković pokušava da ostane na tom mestu i prestigne Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu ATP liste, Nadal i to ima kao motiv da se bori.

Video: Nadalov budući zet opčinio žene širom sveta zavodljivim pogledom i isklesanim telom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA