≫ 

"Nisam bio manje srećan što mi Čekinato nije čestitao"

Laslo Đere se osvrnuo na neprijatnu situaciju u finalu turnira na Sardiniji

  • 0
Laslo Đere

Foto: Nikola Tomić

Ponašanje Marka Čekinata tokom finala turnira na Sardiniji kada ga je Laslo Đere pobedio u finalu i uzeo mu trofej ispred nosa, bilo krajnje nekorektno.

Italijan je odbio da pruži ruku i čestita Srbinu na pobedi na mreži, a verbalni duel nastavljen je i nakon što su otišli do svojih stolica. Čekinato je, navodno, zamerio Đereu na medicinskom tajm-autu koji je zatražio u prvom setu dok je gubio sa 6:5, a potom preokrenuo rezultat i dobio set sa 7:6 u taj-brejku.

Gostujući u podkastu "Wish and Go" Laslo Đere je upitan za tu situaciju

- Desilo se šta se desilo. U tom trenutku sam bio prilično besan i nervozan. Ali, dobro. Da li mi je u govoru čestitao ili nije… Iskreno, i meni se dešavalo.

Video: Laslo Đere o posveti titule preminulim roditeljima

-Verovatno nije zaboravio, ali meni se desilo da sam zaboravio, čini mi se na nekom čelendžeru na kome sam bio. U ovom slučaju je on to verovatno namerno uradio, ali nisam bio manje srećan zbog toga što mi Marko nije čestitao. Toliko o tome - rekao je Laslo.

Ponašanje 28-godišnjeg Italijana čudi utoliko više što su njih dvojica zajedno igrali u dublu na Australijan Openu.

- Zapravo je i moj trening na Sardniji bio sa njim. Imamo zaista ok odnos van terena, ili smo barem imali. Sada ćemo videti… Ne znam kako će izgledati naš prvi susret, ne razmišljam mnogo o tome - kaže Đere.

Video: Đere: Bio sam 250. na svetu, a Noletov poziv mi je promenio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA