Garin u tri seta izašao na kraj sa Vavrinkom i zakazao meč sa Timom u drugom kolu

Švajcarski teniser Stan Vavrinka eliminisan je na startu turnira serije 500 u Beču posle poraza od Čileanca Kristijana Garina

  • 0
Kei Nishikori, Kei Nišikori

Foto: Tanjug/AP

Čileanac je sa 6:4, 6:7 (9) i 6:3 prošao dalje za dva sata i 16 minuta i pokazao da je, u ovom trenutku, bolji od veterana iz Švajcarske.

Vavrinka je prvi set izgubio u trećem gemu kada je pretrpeo brejk za 2:1 i vođstvo Garina. Kristijan je potom mogao da završi set novim brejkom za 6:4, ali se Stan u tom trenutku izvukao i samo produžio set.

Učinio ga je zanimljivim u desetom gemu jer je umalo napravio brejk za izjednačenje, ali posle dve neiskorišćene brejk lopte, Garin dobio taj deo igre.

U drugom je bilo napeto jedino u desetom gemu, kada je Vavrinka prokockao još tri brejk i set lopte pri vođstvu 5:4.

To je bio momenat kada je Garin samo produžio set, jer je Švajcarac svakako uveo meč u treći set, gde je svoj servis predao već na startu.

Garin je poveo 2:0 i time rešio meč u svoju korist, pa će u drugom kolu igrati protiv Dominika Tima koji je u dva seta bio bolji od Ukrajinca Vitalija Sačka.

Video: Đoković pobedio Krajinovića u srpskom derbiju na startu turnira u Beču!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA