Bivši prvi reket sveta poručio: Samo dve stvari mogu da zaustave Novaka Đokovića!

Kurijer o Novakovom dostignuću na ATP listi...

  • 1
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rolan Garos 2020

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji američki teniser Džim Kurijer, čovek koji je 1992. godine bio najbolji igrač sveta, rekao je da samo dve stvari mogu da zaustave Novaka Đokovića!

Kurijer je za "tennis.com" pričao o srpskom teniseru i rekordu Pita Samprasa, a na pitanje da li je šest godina na ATP vrhu maksimum za Novaka poručio je:

- Mislim da on može da bude 'broj 1' još dugo ukoliko ostane fokusiran i zdrav. Postoje samo dve stvari koje možda mogu da ga spreče u tome, a to su – zdravlje i Nadal. Biti 'broj 1' na kraju godine u bilo koje vreme je velika čast i ja sam na to veoma ponosan. Nema sumnje da je Novak dominirao u muškom tenisu ove godine, ponovo. Statistika ne laže - jasan je Kurijer i dodao:

- Pitovih šest godina zaredom je neverovatno. Za to je, osim nadmoćne igre, bilo potrebno imati i fizičku i mentalnu konstantnost. Novakova sposobnost da pronađe svoje mesto igrajući sa Federerom i Nadalom je podjednako teško kao i Pitovih šest godina u nizu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    28. oktobar 2020 | 23:55

    zasto je dzim kurijer nosio majice sa horizontalnim linijama.zato sto kako je on rekao da je bolje udarao bejzbol loptu da bi zaradjivao mnogo vise $

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA