Đoković imao poruku za srpske navijače posle meča sa Ćorićem

Kratka i jasna poruka za sve one koji su bili na tribinama

  • 1
Novak Đoković Foto: Guliver/Thomas Kronsteiner/Getty Images

Novak Đoković je uspeo! Pobedom nad Bornom Ćorićem u 2. kolu turnira u Beču, srpski teniser će i šesti put jednu godinu završiti na prvom mestu - čime je izjednačio rekord Pita Samprasa!

Nedugo posle meča, Novak je otkrio na koji način je došao do teškog trijumfa u dva seta, a imao je i poruku za malobrojne srpske navijače.

- Meč je bio zabavan i zahtevan. Borna je veliki borac, veliki mi je prijatelj i van terena. Dugo se znamo, pričamo isti jezik, treniramo zajedno. Ima sličan stil tenisa kao i ja. Pogotovo s bekhenda je veoma siguran. Servirao je veoma dobro u prvom setu, bilo je teško doći do prilike za brejk. Taj-brejk je odlučio meč, baš kao i juče protiv Krajinovića - rekao je Đoković posle meča i dodao:

- Pročitao sam "pasing šot" na 6:5, imao je lagani bekhend, ali sam uspeo da odigram forhend i takve stvari se dešavaju. Drago mi je što sam ostao fokusiran i što sam odigrao najbolje u najvažnijim trenucima. Hvala i srpskim navijačima koji su bili ovde, sve vas volim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA