Najpoznatija teniska novinarka: Spremna sam da dam 4.500 dolara za 15 dana zatvora u hotelu

Barbara Šet se sprema na put u Australiju

  • 2
Barbara Šet

Printskrin: Instagram.com/babsschett

Atraktivna Barbara Šet, verovatno i najpoznatija teniska novinarka, polako se sprema za odlazak u Melburn gde će izveštavati sa Australijen opena!

Iako će prvi Gren slem sezone početi tek u januaru, Barbara je austrijskim medijima priznala da u Australiju putuje 8. novembra i da će morati da prođe određene mere zbog korona virusa.

- Čak i ako imaš negativan nalaz, moraš da budeš u izolaciji 15 dana. Ja ću biti u hotelu, soba će mi biti zaključana spolja i donosiće mi hranu. Uz to, ova "samica" će biti skupa i koštaće me 4.500 dolara. Takođe, porodicu neću videti tri meseca - poručila je Barbara.

Inače, AO će se sledeće godine igrati od 18. do 31. januara uz prisustvo od 20 do 50 odsto navijača na tribinama. Barem su tako nedavno javili tamošnji mediji.

Ono što je problem jeste to pravilo da svako ko uđe u zemlju mora 14 dana u karantin, što se mnogim teniserima i teniserkama neće dopasti. Otuda i ne čudi što se radi na mogućoj promeni ovog pravila pred sam AO.

- Ne može da se dogodi da teniser bude zarobljen u karantinu 14 dana, a da onda igra turnir. To ne možete da očekujete od njih. Nikako. Moramo znati sledeće u naredne dve sedmice, najviše mesec dana - da li će se granice otvoriti i da li ćemo moći da organizujemo turnire u više gradova. Ako to ne bude moguće, moraćemo da razmislimo o raznim drugim scenarijima - rekao je direktor turnira Kreg Tili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA