≫ 

Nole slomljen posle smrti Amfilohija, njegove reči rasplakaće sve

Prvi reket sveta tužan zbog smrti Arhiepiskopa

  • 4
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković eliminisan je sa turnira u Beču pošto je u četvrtfinalu poražen od Italijana Lorenca Sonega sa 2:0 (6:2:6:1)

Tokom meča se videlo da Novak nije glavom u duelu, a komentator je primetio da bi to moglo da bude zbog smrti Mitropolita Amfilohija

Nakon meča Novak je prokomentarisao vest koja je uzdrmala region.

- Jako tužan da za pravoslavlje, Amfilohije je bio veliki borac za pravoslavlje i neko ko je bio zvezda vodilja sa srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod u Crnoj Gori. Imao sam tu čast da ga upoznam i neko vreme provedem pored njega i osetim tu neverovatnu energiju koju je on posedovao.

Mitropolit Amfilohije

Foto: Wikimedia/Драган С. Танасијевић

- Iako on fizički više nije među nama, on će duhovno biti među nama dugi niz godina, a mi mu toliko dugujemo da se sećamo njega i da ga sa osmehom pominjemu i budemo mu zahvalni za sve ono što je uradio, pogotovo u poslednje vreme.

-On je bio odvažan kada su se dešavale te stvari vezane sa SPC i pokazao je narodu kako se čuva kulturno nasleđe i naša duhovna baština", rekao je Novak na konferenciji za medije i potom je govorio o meču:

- I nije mi se igralo, ali nije toliko da zbog toga ne mogu da igram. Generalno mi se nije igralo, samo sam došao da odradim ono zbog čega sam ovde došao. Vraćam se sada u Srbiju da budem sa porodicom i da se što bolje spremim za London - zaključio je Nole.

Video: Laki luzer izbacio prvog tenisera sveta u Beču: Nikad gori meč Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    30. oktobar 2020 | 20:53

    Ljudini ziv bio!!!Pravi srbin i patriota!!!

  • Mr.

    30. oktobar 2020 | 20:52

    "On je bio odvažan kada su se dešavale te stvari vezane sa SPC i pokazao je narodu kako se čuva kulturno nasleđe i naša duhovna baština", i ti si bio odvazan, pa si nakon osvajanja Australijan opena, pricao o Brajantu i drugim stvarima, a nisi se setio da pomenes Srbe u Crnoj Gori i njihovu borbu.

  • Pakistanac

    30. oktobar 2020 | 21:38

    Ja placem vec sat vremena i necu prestati do zore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA