Novak ima svoje "demone" o kojima ne priča, propatio je: Francuz brani Đokovića od zlonamernika

Tvrdi da se Srbin zbog drugačijih pogleda na svet smatra kontroverznim

  • 3
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji francuski teniser Anri Lekont naveo je zbog čega misli da su novinari i navijači često oštri i kritički nastrojeni prema Novaku Đokoviću.

Prvi reket planete je pod žestokim udarom kritika zbog svega što uradi, a odstupa i za "milimetar" od normi ustaljenih, uglavnom na zapadu, zbog čega je više puta bio provlačen kroz medije kao kontroverzan.

Poslednjih nekoliko puta se to dešavalo tokom ove godine zbog izjava o vakcini, ali i Adria Tour-u u Beogradu i Zadru, prekinutom zbog toga što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na korona virus.

- Novak uvek traži to zrno dodatnog poštovanja u odnosu na Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Hoće da bude drugačiji i jeste drugačiji, nema isto razmišljanje i viziju. Mnogo je i propatio. Ponekad ne možete pričati o svojim demonima, ali ima stvari koje se ističu i zbog kojih deluje čudno - rekao je Lekont, a prenosi Tenisbaz.

Francuz Đokovića i brani jer kaže da je njegov odnos sa decom kojoj pomaže, nešto posebno.

- Ali istovremeno, on je neko ko je neverovatno velikodušan, može to da se vidi po onome što radi za decu iz Srbije kroz svoju fondaciju. To je ono što ga čini šarmantnim. Srećni smo što istovremeno imamo trojicu vanserijskih igrača u grupi ostalih. Novak je onaj koji hoće da unosi promene i novine - rekao je Lekont.

Da podsetimo, Đoković je ovu sezonu završio kao najbolji teniser sveta šesti put u karijeri, po čemu se izjednačio sa Pitom Samprasom i prestigao najveće rivale - Federera i Nadala.

Video: Đoković obradovao 15-ogodišnjaka koji ima autizam: Smeje se i raduje samo kad vidi Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki1

    28. novembar 2020 | 17:23

    Biti Novak Djoković nije lako. Nevole ga zato što nemogu da shvate da on ima srce ko kuća veliko i nema laznog osmeha- prirodan, jer zna šta znači imati i neimati i pruziti drugima pomoć od srca. Dokazao je da je Veliki čovek i prijatelj sa svim ljudima dobre volje (samo nenormalni ljudi mogu nešto loše reći za njega). Nego pozelimo mu svi zajednički "Svu Sreću Ovog Sveta"🥰

  • ✍️

    28. novembar 2020 | 15:33

    Nole je pokazo i dokazo da je naj bolji na planeti nema mu ravnog.🇷🇸🍀💞🥇🏆⭐️⭐️⭐️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA