≫ 

Novak želi da mu deca upoznaju lepote Srbije: Drina, Tara i lokalna sela su tek početak plana

Najbolji teniser sveta obilazi istorijske znamenitosti i prirodne lepote naše zemlje dok traje pauza u prvenstvu, a tako će biti i tokom prve polovine decembra

  • 8
Novak Đoković, Jelena Đoković; Tara, Stefan

Novak Đoković sa suprugom i decom na Tari; Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Novak Đoković i njegova supruga Jelena obišli su poslednjih nekoliko dana planinu Taru i lokalitete i sela oko Drine kod Bajine Bašte.

Mnoge u Srbiji oduševile su slike sa društvenih mreža na kojima se vidi Novak sa svojom porodicom kako obilazi sela po Srbiji i gde se ponaša kao sasvim običan čovek, koji nije poleteo iako je svetska zvezda.

Novak je takođe iskoristio slobodno vreme da pored Tare obiđe i smeštaje tik uz Drinu, pa je tako boravio u vili "Drinska bajka", u zaista bajkovitom ambijentu.

Pozvali smo ljude iz "Drinske bajke", da čujemo njihove utiske o Novaku, kao i njegove utiske o prirodi, smeštaju i ambijentu pored Drine. Zbog poštovanja privatnosti Novaka i njegove porodice nisu bili u mogućnosti da nam odgovore, ali su samo poručili da su "Đokovići skromni, divni ljudi, i savršena porodica".

Kako Telegraf saznaje, Novak je isplanirao da ovaj period, kada nema obaveze u tenisu, sve dok ne počne sa pripremama za narednu sezonu u drugoj polovini decembra, provede tako što će obilaziti Srbiju. Želeo je pre svega da svojoj deci približi lepote svoje zemlje, istorijske znamenitosti i prirodne lepote.

Posle Tare, jezera Perućac, Zaovine, Bajine bašte i lokalnih sela pored Drine, Novak planira da narednih dana dalje upoznaje lepote Srbije.

Podsetimo, prethodno je Novak bio i na Fruškoj gori, gde je obišao manastir Šišatovac. Takođe, u maju je bio na Goču i obišao Aleksandrovac i manastir u selu Pleš. Od znamenitosti je Novak posetio nekoliko godina ranije i manastir Studenicu, sa Jelenom je ranije u toku godine bio i na planini Rtanj, gde je "punio baterije" na jednom od energetski najjačim poljima na svetu.

U narednim danima saznaćemo koje su još prirodne lepote i istorijske lokalitete Novak i Jelena odlučili da pokažu svojoj deci, Stefanu i Tari.

Pogledajte i kako izgleda smeštaj na Drini u kojem je boravio Novak Đoković.

Video: Nestorović: Mnogo me nervira kada Srbi ne navijaju za Novaka

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    30. novembar 2020 | 12:27

    Svaka mu cast najbolji je u svakom pogledu!!!

  • Клоп

    30. novembar 2020 | 14:52

    Браво царе!Покажи им Војводину, прелепо суво море које има душу., наш питоми и природно пребогат Исток,српску Тоскану тј.воћну Шумадију, југ у којем живе људи са неодољивом харизмом, Запад где је ваздух и вода као кристал чист и обавезно наше нај веће богатство по имену МАНАСТИРИ💓

  • M

    30. novembar 2020 | 12:58

    I monaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA