≫ 

Agasi uporedio Noleta sa Rokijem: Posle mene se vratio na put, trebalo je samo da bocnem medveda

Đoković je još jednu godinu završio na prvoj poziciji ATP liste

  • 0
Novak Đoković, Andre Agasi

Foto: AP/Tanjug

Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Andre Agasi, u jednom podužem intervjuu za indijske medije naveo je da mu je bilo jako teško da raskine saradnju sa najboljim igračem sveta, ali da je to Novaka upravo vratilo na pravi put.

- Novaku je bio potreban razlog da se bori i da počne da ga zanima. Momenat u kojem sam morao da mu kažem da naša saradnja prestaje je bio zaista težak, to ga je i vratilo na pravi put - rekao je između ostalog Agasi.

On je to uporedio sa poznatim filmom "Roki".

- Kao u filmskom klasiku "Roki", vratio se na svoj put. Možete primetiti da on, kada nađe nešto što mu je potrebno da se fokusira, Novak se prikači za to i krene da igra. Trebalo je da "bocnem" medveda malo jače i malo ranije, čini mi se - našalio se Agasi.

Đoković je još jednu godinu završio na prvoj poziciji ATP liste, a mnogi smatraju da bi njegova sezona bila još bolja da se nije desio incident na US openu kada je nehotice pogodio linijskog sudiju lopticom, zbog čega je bio diskvalifikavan.

Video: Novak Đoković sa svetskim zvezdama uveličao oproštaj Štepaneka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA