≫ 

Zimonjić iznenađen što su ga igrači smenili sa mesta selektora: "Ne znam koji je razlog?"

Oglasio se Ziki

  • 27
Dejvis kup, Srbija, Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Iznenadila je mnoge smena selektora Dejvis Kup reprezentacije srbije, čak i samog Nenada Zimonjića, sada već bivšeg lidera naših najboljih tensiera.

Njegov dugogodišnji, više nego uspešni mandat na klupi Dejvis kup tima Srbije okončan je zbog toga što su tako odlučili sami igrači, među sobom su dali prednost Troickom, a ovaj dobio mandat od strane Teniskog saveza Srbije.

Time je smena Zimonjića bila rešena i formalno.

- Veoma sam iznenađen odlukom igrača da me smene sa mesta selektora Dejvis kup tima Srbije! Imao sam želju da nastavim sa radom na toj poziciji, sa čime su igrači bili upoznati, kao i sa rokovima za prijavu novih kandidata javnog konkursa - napisao je Zimonjić u dužoj objavi na Tviteru.

Zimonjić je u istoj objavi rekao da ga je Viktor Troicki pozvao i obavestio da su svi igrači imali razgovor, a da je njihova želja bila da on bude selektor. Zimonjiću je, stiče se utisak, zasmetalo to što mu nisu ni rekli razloge zašto će biti smenjen i zašto će Troicki biti novi selektor.

Pošto su između sebe rešili to pitanje, igrači su nekoliko dana kasnije poslali molbu TSS kako bi Troicki postao selektor.

U nastavku možete pročitati kompletno saopštenje Nenada Zimonjića na ovu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lule

    17. decembar 2020 | 22:03

    Ziki ne moze taj mutavac ni da ti pljune pod prozor. Imao si vrhunsku karijeru,hvala ti za sve sto si uradio za srpski tenis. A videcemo sta ce uraditi nov selektor

  • Cc

    17. decembar 2020 | 22:01

    Sramota polako pocela i u tenisu da se širi

  • Žarkov Dragan

    17. decembar 2020 | 23:08

    Zar teniski savez nije zato zadužen za postavljanje i smenjivanje selektora a ne igrači.Ovo ne verujem da postoji u nekom sportu.Velika blamaža!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA