≫ 

Đoković se nije mešao u izbor selektora: Otkriven zanimljiv detalj smene Zimonjića

Pri reket sveta želeo da mlađi igrači donesu odluku

  • 16
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Viktor Troicki, novi selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, otkrio je da Novak Đoković nije učestovovao u biranju novog selektora.

Troicki je u intervjuu za Žurnal rekao da je Nole reši da bude van toga kako ne bi uticao na izbor, a da su odluku doneli Krajinović, Đere, Kecmanović i Lajović

- Nole je bio iznenađen koliko i ja. On je bio sa strane, nije hteo previše da se meša. Njegovo je bilo da Dejvis kup ostaje na mlađima i da će oni nositi reprezentaciju a da će on biti tu da pomogne. Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, svi su oni mlađi od naše generacije koja je osvojila Dejvis kup.

- Nole je glavni član i od njega nam zavisi dosta. On želi da polako prepušta mesto mlađima. Da ne bude zabune, nije rekao da se povlači ali videćemo kada može da igra. Naravno da će biti na raspolaganju.

- Moj posao je i da Novaka nagovorim da igra kada može. Nije se previše mešao u izbor selektora. Više je na mlađima koji su ovu promenu želeli. Bio je iznenađen ali mi je poželeo sreću jer su svi bili za to. - rekao je Troicki.

Video: Đere: Bio sam 250. na svetu, a Noletov poziv mi je promenio karijeru

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    18. decembar 2020 | 15:41

    Сменити Зимоњића, а поставити овог 🤡, срамота!!!

  • Lavica

    18. decembar 2020 | 16:35

    Iskreno zao mi je sto su smenili Zikija a Viktora postavili na mesto selektora, mislim da nije lepo to od igraca koji su to uradili, jer Zimonjic nije toliko star da bi se smenio a drugo Ziki je bolji igrac od Troickog 250 puta....ne znam kako se glasa u teniskom savezu Srbije, ali mislim da glavni ljudi u savezu trebaju da to urade zajedno sa igracima, a ne sami igraci.....nije fer prema Zikiju mnogo toga je dao za reprenzetaciju I za Srbiju uopste, treba selektor da ostane Ziki, to je moje misljenje....Ziki care hvala ti za sve....ti si sampion I treba te Srbija uvek...🤔🤨

  • dg

    18. decembar 2020 | 16:32

    Ovaj nije uspio ni Sunčicu zadržati a kamoli cijelu reprezentaciju na okupu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA