≫ 

Poznati teniski par u problemu pred karantin: Već su nam poslali pismo šta ne smemo da radimo

Boraviće 15 dana u zajedničkom karantrinu, a neće moći da se druže

  • 1
Gael Monfils, Elina Svitolina

Foto: Profimedia/Abaca Press

Zajednički karantin u koji teniseri i teniserke moraju da idu pre Australijen opena očigledno neće proći onako kako su Gael Monfils i Elina Svitolina možda planirali!

Poznati teniski par boraviće u drugoj polovini januara u Melburnu, gde će "balon" i biti smešten, a za to vreme ne smeju da imaju nikakvih dodirnih tačaka jer, u suprotnom, sledi kazna - možda čak i izbacivanje sa turnira.

Učesnicima karantina biće dozvoljeno samo pet sati dnevno da napuštaju sobe kako bi trenirali i jeli, dok će tenis moći da igraju samo sa stalnim partnerom.

- Gael i ja smo već primili pismo kojim nas obaveštavaju da ne smemo da se viđamo. Biće to čudno iskustvo. Znati da ste tako blizu, a da ne smete da se vidite - rekla je Svitolina.

Ukrajinka je, inače, nedavno priznala da je tokom pandemije korona virusa potražila pomoć psihijatra s obzirom na to da joj je bilo teško da se nosi sa situacijom u jednom trenutku.

Ona je trenutno 5. teniserka sveta, dok je Francuz na 11 poziciji i pored AO predstavljaće svoju zemlju na ATP Kupu koji se igra od 1. do 5. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    11. januar 2021 | 12:54

    Kao u filmu Ljubisa Samardzic i Milena Dravic na medeno mesecu. Muski u jedan zenske u drugi hotel. Smejali smo se a ovo je za plakanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA