≫ 

Džumhur poveo svoju "bombu" na kvalifikacije za AO, držao je za ruke pred meč, pa doživeo debakl

Nije pomogla podrška Barbare Šegetin teniseru iz BiH

  • 2
US Open Tennis Damir Džumhur; Foto: Tanjug/AP

Damir Džumhur nije uspeo da se plasira u glavni žreb Australijan opena, pošto je poražen od Belgijanca Kimera Kopejansa sa 6:2, 6:0 u finalu kvalifikacija za prvi Grend slem turnir u 2021.

Džumhur je izazvao pažnju time što je na turnir došao sa svojom devojkom, atraktivnom Barbarom Šegetin, hrvatskom rijaliti zvezdom, čija je veza zainteresovala medije.

Oni su na Instagramu objavljivali i zajedničke momente, kao što su držanje za ruku pred mečeve, dok je Barbara imala i akreditaciju za kvalifikacije koja joj je omogućavala da se nađe na tribinama i da bodri svog dragog.

Međutim, njena podrška očigledno nije mnogo pomogla teniseru iz Bosne i Hercegovine u finalnom meču, pošto je njegov rival za tačno sat vremena uspeo da ga savlada i da osigura vizu za Melburn.

Barbara Šegetin Foto: Instagram.com/barbara__segetin/

Damir Džumhur je u prošlosti bio u vezi sa nekoliko atraktivnih devojaka, među kojima su manekenke, pevačice ili ćerke poznatih. Poznata je njegova veza sa Dajanom Živković, povezivali su ga sa Helenom Topalović, Rijaldom Karahasanović, blogerkom Zorannah...

Pogledajte i neke od fotografija njegove nove devojke, Barbare Šegetin:

Video: Kako izgleda kad Nole ode u provod sa Damirom Džumhurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA