Bivši trener Ane Ivanović šokirao: Novak i Nadal neće osvojiti više od jednog Grend slema zajedno!

Merkel je bio u svojoj karijeri bio sastavni deo stručnog štaba Dominika Tima, Endija Mareja, Karoline Voznijacki, ali i naše Ane Ivanović

  • 4
Britain Tennis ATP Finals

Foto: Tanjug/AP

Teniski trener i stručni konsultant Mats Merkel smatra da Novak Đoković i Rafael Nadal neće u 2021. godinu osvojiti više od jednog Grend slema - zajedno!

- Biće veoma interesantna godina. Ako se sva četiri Grend slema budu igrala po planu, skoro sam siguran da na makar tri od četiri neće slaviti ni Novak Đoković ni Rafael Nadal - rekao je Merkel.

Merkel je bio u svojoj karijeri bio sastavni deo stručnog štaba Dominika Tima, Endija Mareja, Karoline Voznijacki, ali i naše Ane Ivanović.

- Dominik Tim je zaista neverovatan igrač jer konstantno napreduje. Impresioniran sam kako je izašao iz korona ere sa osvojenim US openom. Velika je šteta što nije osvojio i finalni turnir u Londonu - naveo je Merkel.

Za razliku od Tima, Merkel je istakao da Aleksandar Zverev, još jedan teniser iz novog talasa koji preti Novaku i Nadalu, mora da popravi neke stvari u igri.

- Zvezrev ima dosta polja na kojima mora da napreduje, ali ima veliki potencijal. Morao bi da počne sa servisom, kada bi tu imao kontrolu, mogao bi sebe da pozicionira mnogo bolje u nastavku poena - izjavio je Merkel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    15. januar 2021 | 17:36

    Jooooj sas kad se Nole iznervira pa uzme sva 4 Slema... Joooooj..

  • Перагеније

    15. januar 2021 | 18:59

    Јак прогнозер - кога год да је водио, пропао је.

  • supergnu

    15. januar 2021 | 20:40

    Dok se igra na tri dobijena, nista od toga...🍻🍻🍻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA