Eženi Bušar i sestra bliznakinja se ne podnose: Ona je stranac, bolje poznajem kasirku marketa

Najseksi teniserka ima sestru bliznakinju sa kojom nije odrasla

  • 1
Genie Bouchard, Eženi Bušar Foto: Instagram/geniebouchard

Sestra bliznakinja čuvene teniserke Eženi Bušar, Beatris, nedavno je podigla veliku prašinu izjavom da je za nju sestra poput stranca.

Eženi i Beatris su rođene sa razmakom od šest minuta, ali su odrastale odvojeno nakon što su im se roditelji razveli kada su imale deset godina.

Beatris je živela sa ocem Majklom, dok je Eženi ostala sa majkom Džuli.

- Smešno je to što kasirku iz marketa poznajem bolje od sestre bliznakinje. Definitivno nismo jednostavna, srećna i savršena porodica.

- Čak smo sve osim toga, naši roditelji su se razveli jer nisu bili zadovoljni jedno drugim i od tada je Eženi bila sa majkom veći deo života, dok sam ja bila sa našim rođacima Šarlot i Vilijamom kod oca. Tako smo odrasli, odvojeno, rekla je Beatris Bušar a prenosi "Blik".

Genie Bouchard, Eženi Bušar Foto: Instagram/geniebouchard

I Beatris je daleko od anonimusa jer je na Instagramu prati oko 365.000 ljudi, a otkrila je da još uvek nema "savršeni odnos" sa bliznakinjom.

- Situacija u kojoj živimo izaziva napetost, naročito između mene, Šarlot, Vila i moje majke, kao i između Eženi i našeg oca.

- Nije uopšte savršeno, od našeg 10. rođendana sam je viđala dvaput godišnje. Zato su joj ljudi iz supermarketa bliži od rođene sestre. To je ludo, ona mi je gotovo stranac. - rekla je Beatris.

Video: Bivša srpska teniserka čeka treće dete za tri godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    15. januar 2021 | 23:50

    И где је рекла да се не подносе?! Какви сте ви новинари, ко Енглези, све би живо завадили.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA