Đoković nije hteo da prećuti haos u Australiji: Srpski teniser traži iste uslove za sve igrače!

Novak pisao direktoru Australijan opena

  • 6
Novak Đoković Maska

Foto: AP/Tanjug

Organizacija prvog Gren slema u sezoni pretvorila se u pravu sagu. Nakon što su otkriveni slučajevi zaraženih u avionima koji su doleteli u Australiju, svi koji su bili na zadatim letovima poslati su u strogu izolaciju, a mnogi neće moći da treniraju sve do nedelju dana pred početak turnira.

Kako prenose inostrani mediji, najbolji teniser sveta Novak Đoković nije želeo da ćuti povodom čitave situacije i uputio je pismo direktoru takmičenja Kregu Tajliju u kome zahteva identične uslove za sve učesnike turnira.

Kako prenosi Putno de Brejk, aktuelni šampion Novak Đoković tražio je od direktora Krega Tajlija da svi imaju trening opremu u svakoj sobi, da se smanji broj dana karantina za 47 takmičara uz češće testiranje kako bi se potvrdilo da nisu zaraženi i dozvolu da igrače posete treneri i kondicioni treneri, naravno ako su prethodno negativni na testu. Takođe, traži se da se igrači prebace u privatne kuće koje imaju terene za trening.

Podsetimo, Đoković, Nadal i Tim se sa svojim timovima nalaze u karantinu u Adelejdu, dok su svi ostali smešteni u Melburnu, što je takođe izazvalo negodovanje i zbog čega je Đoković isto pisao organizatorima turnira zahtevajući da svi budu smešteni u istom gradu.

Turnir počinje 8. februara, a titulu brani upravo Đoković, dok će se u ženskom delu žreba Sofija Kenin postarati da odbrani trofej osvojen pre godinu dana.

Video: Najbolji teniser sveta promenio profesiju: Obukao specijalno odelo i obradovao mališane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    17. januar 2021 | 14:59

    To majstore. Pokazi zube, ne mogu se takı igrati sa ljudima.

  • sale sa salajke

    17. januar 2021 | 15:08

    Ljudi žive u neomalterisanim kućama, tako da ne znam.

  • stvarno

    17. januar 2021 | 14:39

    Volim Novaka,ali ko je on da menja pravila?!Zašto nije hteo pokrenuti to sve,pre nego sto se napunio?!Da li neće sutra neko njega i ostale “velike” da pretekne u novcu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA