Bernard Tomić "zapržio" čorbu organizatorima, u karantin sa sobom poveo zvezdu iz filmova za odrasle

Reč je, naravno, o njegovoj devojci, Vanesi Sijeri

  • 2
Bernard Tomić Foto: Printscreen/You Tube

Australijan open je ove godine po mnogo čemu specifičan. Turnir se održava pod strogim pravilima karantina, igrači ne mogu da napuste svoj hotel sem kada idu na trening, a predviđene su žestoke kazne za sve koji se zainate i budu buntovni.

Međutim, Bernard Tomić, koji je već odavno poznat po haosu koji je pravio na ATP turu, ponovo je našao način da zaprži čorbu organizatorima. Naime, svim teniserima je dopušteno da nekoga sa sobom povedu u karantin, a Australijanac se odlučio da to bude zvezda iz filmova za odrasle i njegova devojka, Vanesa Sijera.

Njih dvoje su i ranije viđali u raznoraznim pozama, internet je zaista preplavljen slikama para. A kako stvari stoje, deluje da uživaju i u karantinu, gde su već stigli da objave video.

Doduše, sama Vanesa ističe da joj smeta hrana, mada kaže da uživa u vremenu provedenom sa Bernardom.

- Igrala sam Pokemone 11 sati juče i celih 12 sati pre toga. Bernard je sve to vreme igrao World of Warcraft. Ali hrana je daleko do dobre, mada se poslednji dana popravlja – ističe glumica.

Video: Najbolji teniser sveta promenio profesiju: Obukao specijalno odelo i obradovao mališane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA