≫ 

Đoković napravio plan za 2021. godinu, koja može da bude najbolja u istoriji

Najbolji svetski teniser je spremio plan nastupa u ovoj godini

  • 3
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, svetski broj 1 će sezonu otvoriti 1. februara na ATP Kupu, a osim njega u timu će bitio, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Ćaćić.

Nakon toga kreće serija turnira na kojima će Đoković juriti rekorde, a takođe voditi računa da do marta ostena prvi na ATP listi kako bi prestigao Federera. Tu su i napadi na Gren Slem trofeje i ako uspe da osvoji još tri ove godine stigao bi Nadala i Federera.

Odmah posle ATP Kupa sledi Australijan openu od 8. februara i tamo će napasti devetu titulu na australijskom Grend Slemu.

Već 15. marta, Novak Đoković će braniti svoju titulu iz Dubaija, a nakon toga kreće na Floridu 22. marta i potom sledi Monte Karlo 12. aprila, pa Madrid 3. maja i Rim 10. maja, da bi 24. maja igrao na Rolan Garosu.

Početak leta obeležiće Vimbldon, za nas simbolično na Vidovdan 28. juna. Potom, planiran je nastup na Olimpijskim igrama 26. jula, pa Sinsinati i u septembru US Open gde će imati dosta motiva.

Posle toga tradicionalno sledi US Opena, igraće u Šangaju, Beču i Torinu na ATP Finalu i Dejvis Kupu u Madridu 22. novembra.

Video: Bogatstvo najboljeg tenisera sveta: Sve nekretnine Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO100%

    18. januar 2021 | 17:10

    Bog planira na nebu ,Djokovic na zemlji,ono sto je nebesko to ce biti i zemaljsko,Bozija volja je da Nole bude jos u vrhu teniskog sveta a i on oseca da moze da da jos mnogo toga u tenisu

  • ✍️

    18. januar 2021 | 17:58

    Да нудеш нам жив и здрав .💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🥇🥇🥇🏆🏆🏆🏆🏆

  • Aca

    18. januar 2021 | 20:43

    I ako pobedi na svim turnirima... pa i Nadal planira neku pobedu valjda. Rolan Garos i još poneku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA