Orkestrirana paljba na Novaka iz Australije: On je dežurni policajac za kukanje, vređa našu zemlju

Takođe, teniser Sem Grot je imao šta da doda, iako je jasno da je Đoković samo hteo da se založi za kolege

  • 19
Novak Đoković

Foto: Profimedia

Mediji, pogotovo prozapadni, nastavljaju da udaraju po najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću samo zato što je tražio da se olakša boravak u karantinu igračima pred Australijan open. Sada su se i domaći mediji iz zemlje kengura uključili u nejasnu paljbu po Noletu, čak i neke kolege od kojih se to nije očekivalo.

"The West Australian" novine su Đokovića stavile na naslovnu stranu uz naslov "Ne hvala Đokoviću" nazvavši ga "dežuržnim policajcem za kukanje".

 

Takođe, teniser Sem Grot je imao šta da doda, iako je jasno da je Đoković samo hteo da se založi za kolege.

- Da li je on ozbiljan? To je jedan sebičan politički potez zarad popularnosti. Smanjenje karantina nije samo smešno, nego je i uvreda za Australiju. Šta je očekivao, da će Den Endrijuz (premijer Viktorije) samo reći "naravno, Novače, uradićemo sve što ti želiš"? Poštedite me toga - naveo je Grot.

Britanski "Telegraf" je takođe osudio Novakov zahtev i naglasio da Đoković često radi i govori nešto kada nije vreme.

Jasno je da je Đoković samo imao nameru da olakše boravak svojih kolega u Australiji pre i za vreme prvog Grend slema u sezoni, ali je, izgleda, uspeo da na videlo izvuče sve kritičare koji su samo čekali da on nešto progovori. Pravi je momenat da Novak na turniru ponovo zabriljira i utiša ove disonantne i zle tonove.

Video: Najbolji teniser sveta promenio profesiju: Obukao specijalno odelo i obradovao mališane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    18. januar 2021 | 17:34

    Premijer Australije je car!Odgovor kratak i jasan-NE!A Novak neka se zapita gde su ti teniseri kojima je hteo da pomogne!Sto neko od njih nije stao u njegovu odbranu??Pa boli ih uvo!Novace,reket u ruke i udri tu lopticu!!!

  • Majstor

    18. januar 2021 | 18:27

    NOLE JOŠ KOJA NEDELJA I ODE FEDERER A TEBE NEĆE STIĆI NIKO, TO NJIH MUČI SAMO HRABRO SAMO NAPRED. ŽIV BIO I POLAKO KORAK PO KORAK.

  • Ilija Cvorovic

    18. januar 2021 | 17:42

    Zapadni meduji mogu samo da mu se napasu onih dole dlaka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA