Direktor AO brani Đokovića: Nije ništa zahtevao, već je samo dao predlog, znamo da postoji problem

Konačno glas razuma iz Melburna

  • 1
Kreg Tili

Printskrin: Youtube/Open Court

Najbolji teniser sveta Novak Đoković našao se na udaru medija u Australiji, a pojedini su jedva dočekali takvu situaciju da ga dodatno izvređaju poput "dežurnog pljuvača" Nika Kirjosa, koji je imao skandalozne tvitove na račun Novaka.

Novak se našao na udaru zbog predloga da se teniserima u Melburnu olakša karantin, da mogu da izađu na trening iz svojih soba, kao i da im hrana bude bolja, jer su se mnogi žalili na to kakve obroke u hotelima imaju.

Premijer Viktorije Danijel Endjuz dao je izjavu kako se svi zahtevi Novaka Đokovića odbijaju, ali je direktor turnria na Australijan openu, Kreg Tili, konačno pokazao da postoji i glas razuma i istakao da Novak nije tražio nikakve zahteve, već je imao sugestije, videvši nezadovoljstvo mnogih tenisera na mrežama.

Tili ističe da takvo nezadovoljstvo ne predstavlja većinu igrača, ali da će on i Australijan open učiniti sve da situacija bude što uravnoteženija među svim teniserima u karantinu i da uslovi nisu isti za sve, te da će se organizatori potruditi da se oni uravnoteže.

- Novak je napisao belešku. To nisu bili zahtevi, već sigestije. Razume šta znači dvonedeljno zaključavanje. Mislim da žalbe koje vidimo na mrežama ne predstavljaju većinu igrača. Ocene su uglavnom dobre. Posle toga ne mogu da poreknem da situacija nije ista za sve. To je očigledno. Daćemo sve od sebe da pokušamo da uravnotežimo to što je više moguće - rekao je Tili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    19. januar 2021 | 11:20

    Кладим се да му траже нешто да га дисквалификују!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA