Čak i prijatelj "bocnuo" Novaka posle karantinskih zahteva, ovo prvi na svetu sigurno nije očekivao

Đoković i Vavrinka su u prilično dobrim odnosima, čak su u jednoj prijateljskoj atmosferi večerali na Beverli Hilsu prošle godine pred Indijan Vels

  • 14
Britain Tennis ATP Finals Foto: Tanjug/AP

Podigla se velika prašina na Australijan openu nakon što je Novak Đoković zatražio bolje uslove i relaksiraniji karantin za učesnike prvog Grend slema u sezoni. Reakcije su razne, ali najbolji teniser sveta sigurno nije očekivao da će od Stena Vavrinke, kolege sa kojim je u veoma dobrim odnosima, dobiti lošu reakcije.

Novinar Erik Salio je na društvenoj mreži Tviter objavio Đokovićeve zahteve upućene nadležnim organima u Viktoriji kako bi se uslovi u melburnskom karantinu promenili, na šta je reagovao Vavrinka.

- Iz Adelaida? Hahahahaha - napisao je Vavrinka u komentaru posta aludirajući na to da je Đoković povlašćen zbog svog ranga, te da mu je karantin u Adelaidu znantno drugačiji i bolji od onoga gde su ostali igrači.

Đoković i Vavrinka su u prilično dobrim odnosima, čak su u jednoj prijateljskoj atmosferi večerali na Beverli Hilsu prošle godine pred Indijan Vels pre nego što je otkazan, pa Novak sigurno nije očekivao napad i sa njegove strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubo

    19. januar 2021 | 18:20

    Novače,pusti vise tjeranje pravde i borbu za ostale tenisere,nista od toga nemas,niko od njih to ne radi, toliko si toga u zivotu dobrog napravio za djecu,bolesne, postradale....pusti ove!

  • ✍️

    19. januar 2021 | 18:34

    Само напред Ноле . Ни пријатељи ни непријатељи не праштају успјех. Зато памет у главу .🍀🍀🍀🥇🥇🥇🥇🥇🏆🏆🏆🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Milan

    19. januar 2021 | 14:29

    Prijatelj mu misli dobro valjda ce ukapirati da ne mora da bude zacin c

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA