Kirjos: Đoković može da osvoji koliko hoće GS, nikada neće biti najbolji jer ne može mene da pobedi

Australijski teniser se ne smiruje i podiže tenzije pred start Australijan opena

  • 33
Nik Kirjos, Novak Đoković Foto: Profimedia

Kampanja napada na Novaka Đokovića nastavlja se i dalje, a vođa u svemu tome je Nik Kirjos, koji je sada imao razgovor za australijski Herald San, u kojem je ponovo pričao o najboljem teniseru sveta. Naravno, ponovo u negativnom kontekstu.

Naime, Kirjos se prvobitno javio i izvređao Novaka, nazvavši ga budalom na Tviteru, posle molbe Đokovića da se pomogne teniserima koji su u strogom karantinu u Melburnu.

Kirjosu je stigao žestok odgovor od strane kolumniste Tajmsa, koji je istakao da je vrhunac ironije kada vas neko poput Kirjosa naziva budalom, ali temperamentni Australijanac očigledno nema nameru da se zaustavi.

U razgovoru za Herald San, Kirjos je istakao da Novak Đoković za njega nikada neće biti najbolji teniser sveta, ma koliko Grend slemova da osvoji.

- Bez obzira na to koliko Grend slemova osvoji, on za mene nikada neće biti najbolji svih vremena. Jednostavno, zbog toga što smo igrali dva puta, i žao mi je, ali ako ne možeš da me pobediš, nisi najbolji svih vremena - rekao je Kirjos.

Istina, Kirjos i Novak su odmerili snage dva puta u toku karijere, i oba puta je Australijanac slavio sa 2:0. Bilo je to 2017. godine u Akapulku i Indijan Velsu, što je sezona u kojoj je Novak imao problema sa laktom, zbog čega je na kraju propustio drugi deo sezone.

Podsetimo, Kirjos je trenutno 47. na ATP listi i može se desiti da već u prvom kolu Australijan opena naleti na Novaka Đokovića.

Video: Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    20. januar 2021 | 11:48

    Po tome ce te jedino i pamtiti. Spomenucete ponekad i to je to. Ti si jedna obicna vaska u ovom sportu. Kompleksasu jedan.

  • DARKO 100%

    20. januar 2021 | 11:52

    Rezultati govore ko koliko je uspesan i vredi,u svim svetim knjigama lepo pise dajte dela ,a Novak to potvrdjuje vise od deceniju

  • Neki

    20. januar 2021 | 13:07

    Zato jesi na 47 mestu, tu ti je mesto za bolje i nisi ,ti možeš da dođeš kod Noleta samo po autogram i da mu nosiš torbe pošto si običan bekan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA