≫ 

Ovako izgleda Novakov spartanski trening na terasi, svi mogu da gledaju kako radi najbolji na svetu

Srbin je atrakcija u Adelejdu

  • 5
novak đoković Foto: twitter/AFP

Prolaze dugi karantinski dani u Adelejdu za Novaka Đokovića, koji svakog dana nudi običnim prolaznicima jedinstvenu priliku da vide najboljeg tenisera sveta u svakodnevnim aktivnostima.

Nole je često na terasi svoje sobe u hotelu, odmara, sedi, nekad čita knjigu, ćaska sa fanovima, ali ne zabušava kada je reč o treningu. S obzirom na to da mu je ograničeno vreme van sobe, pa ne može ni da igra tenis koliko bi želeo, tu su alternativna rešenja kako bi mu telo ostalo u optimalnoj formi pred veliki turnir.

Kamere koje su non stop prisutne pred hotelom gde boravi naš as, zabeležile su jednu takvu trening sesiju našeg tensiera koji je uz malu podršku fitnes trenera odrađivao rutinske vežbe, malo sa gumenim trakama, malo sa tegovima u sobi.

Pogledajte Novakovu prepodnevnu rutinu po australijskom suncu.

Naravno, čim je izašao na terasu, sa ulice su se mogli čuti povici fanova "Novak, Novak", pa je naš tensier prekidao serije samo da bi otpozdravio prolaznicima.

Video: Kako izgleda imanje na Kosmaju koje je Novak Đoković kupio od Karića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djape

    20. januar 2021 | 12:10

    Ma opasan je.

  • Miki

    20. januar 2021 | 11:56

    Ma Leonida je bio mala beba za njega...

  • On

    20. januar 2021 | 13:56

    Ma bre kod tenisera ocako obilaze i javljaju mu se,cekaju,podrzavaju,kome se to desilo,njemu bre svaki dan ovako .Legenda,bog,kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA