≫ 

Đoković dao najčudniji intervju u životu: S terase otkrio šta će prvo uraditi kad izađe iz karantina

Ponovo je bilo zanimljivo ispod balkona najboljeg tenisera sveta, koji je oduševio novinare ispred hotela u Adelejdu

  • 4
Novak Đoković

Foto: Profimedia

Novak Đoković je u sredu žestoko uzvratio kritičarima otvorenim pismom nakon što je njegova namera da pomogne igračima u Melburnu koji su u strogom karantinu pogrešno protumačena.

Utisak je da se situacija u medijima u Australiji nakon toga promenila. Kritičari na čelu sa Nikom Kirjosom i Semom Grotom su utihnuli, a Novak je pobrao simpatije zbog reakcije kada su dva klinca iz Australije igrala tenis pod njegovim balkonom, ali i zbog toga kako je pričao s medijima kada je video da ga krišom snimaju dok trenira.

Sada su mediji skroz prišli Novakovoj terasi, a on je odlučio i da da intervju s balkona, što je verovatno njegov najneobičniji u karijeri.

- Čudno je biti zaključan u sobi 14 dana, ali u isto vreme smo mnogo srećni u odnosu na igrače iz Melburna, jer imamo više sati koje možemo da provedemo napolju i na terenu - rekao je Novak Đoković.

- Prva stvar koju ću uraditi u petak ujutru je da ću da trčim pravo do ovog parka i provešću tamo sat vremena - rekao je Đoković tokom ćaskanja sa medijima.

Oko hotela su se okupili i mnogi navijači najboljeg tenisera sveta, koji su iskoristili priliku da ga slikaju i da takođe proćaskaju s njim, pošto je bio dobro raspoložen.

 

Interesantno je da je Novak ugovorio i intervju s terase, tako što je predstavnicima određene kuće rekao da će ih pozvati na broj koji su zapisali, kako bi mogao da im se javi da duže popričaju.

- Šta kažete na ovo, pozvaću vas na taj broj tu - rekao je Novak, a iza kamere se od strane novinara čulo oduševljeno, "da".

 

Pogledajte i kako izgleda karantin u kojem je Novak Đoković:

Video: Kako izgleda imanje na Kosmaju koje je Novak Đoković kupio od Karića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    21. januar 2021 | 11:15

    Car!!!!!!!

  • Zemunka

    21. januar 2021 | 12:13

    Gospodin čovek!!

  • coach

    21. januar 2021 | 10:58

    Evo i ja sam bio 10 dana u samoizolaciji i nisam se bunio. Pravila su tu da se postuju. Ako zaradjujes milione i poznat si , mislis da si bitniji od drugih i da mozes da radis sta hoces. Mnogo me iritira lik u poslednje vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA