≫ 

Beker: Novakovo pismo direktoru AO je legitimno i na mestu, Melburn treba da poštuje sve koji dođu

Nekadašnji trener najboljeg tenisera sveta prokomentarisao dešavanja oko Đokovića

  • 1
Boris Beker, Novak Đoković Foto. MN Press

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Nemac Boris Beker, osvrnuo se na nedavno pismo koje je najbolji teniser sveta uputio Krejgu Tiliju, direktoru Australijan opena.

Đoković je u pomenutom pismu "tražio jednak tretman za sve igrače u Melburnu", a zauzvrat je dobio paljbu ne samo australijske već i svetske javnosti koja ga je okarakterisala kao nezahvalnog.

- Tačke koje je Novak naveo u pismu bile su apsolutno na mestu i legitimne. Imate utisak da Novak trenutno može da uradi šta hoće, uvek će biti meta kritika. U ovom slučaju one su nepravedne. Želeo je da istupi ispred drugih tenisera, da se stvore fer uslovi za sve, ali je oštro kritikovan čak i od strane australijskog premijera - kaže Beker.

- Mislim da je i za Australiju i posebno grad Melburn važno da igrači dođu u taj grad. To je dobro i zbog ekonomije. Država i grad imaju koristi od velikog turnira i treba da ukažu poštovanje teniserima - smatra Boris Beker.

Video: Olga Danilović vežba u karantinu za Australijen open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. januar 2021 | 20:46

    I Bog stvori Novaka Djokovica,Srbijo on je svetlost na nasem putu i prozor u svet!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA