Novak se prisetio lude priče iz pustinje: "Vozim prvi put u životu, auto mi ide u susret, tresem se"

Najbolji teniser sveta dao je intervju sa svog balkona za poznati radio šou u Australiji

  • 0
Novak Đoković Printskrin: Twitter.com/@Mix1023

Novak Đoković je dobro raspoložen u Adelejdu, i utisak je da se situacija u medijima preokreće u njegovu korist nakon početnog udara. Đoković je održao obećanje svom prijatelju koji je želeo da ga intervjuiše sa balkona, pa ga je tako pozvao na telefon i na taj način uživo gostovao na popularnom radijskom šou u Australiji.

- Ovo je prvi put da radim ovakav radio šou, a zapravo gledam na ceo studio s terase - rekao je Novak, koji je otkrio i jednu interesantnu anegdotu o svom iskustvu iz Adelejda kada je imao tek 18 godina.

- Zapravo, ja sam ovde vozio automobil po prvi put u životu. Negde van Adelejda, na suprotnoj strani, za vas nije suprotna traka, ali za mene da. Vozio sam jedan pik-ap kamion negde u pustinji, ne znam gde, ali kada sam video da automobil dolazi u susret, tresao sam se do smrti, ali to je bio zapravo prvi put da sam naučio kako da vozim i imam sjajnu konekciju sa Adelejdom - rekao je Novak.

Video: Nole iz karantina zaigrao užičko kolo sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA