Jedna od najlepših teniserki sveta zaražena korona virusom u karantinu pred AO: "Ne osećam se dobro"

Španska teniserka prebačena u zdravstveni hotel, gde će biti u izolaciji i pod nadzorom

  • 0
Paula Badosa Paula Badosa; Foto: Instagram.com/paulabadosa/

Australijan open je dobio prvu takmičarku koja je javno priznala da je pozitivna na korona virus. U pitanju je Paula Badosa iz Španije, trenutno 67. na VTA listi, koja je pozitivan test na korona virus dobila nakon nekoliko dana u karantinu.

Ona je istakla da se ne oseća najbolje i da ima simptome, kao i da je zbog toga prebačena u zdravstveni hotel, gde će biti izolovana i pod monitoringom doktora.

- Imam loše vesti. Dobila sam pozitivan test na korona virus. Ne osećam se dobro, imam neke simptome, ali pokušaću da se oporavim što je pre moguće, uz slušanje lekara. Odvedena sam u zdravstveni hotel da budem u samoizolaciji i pod nadzorom. Hvala vam za podršku, vratiću se jača - napisala je Badosa na Tviteru.

Molim vas nemojte pogrešno da me shvatite. Zdravlje će uvek biti na prvom mestu i zahvalna sam što sam u Australiji. Karantin i preventivne mere su trenutno ključne. Razgovarali smo o pravilima koja su se promenila preko noći, ali razumem i tužnu situaciju u kojoj živimo. Izvinite. Čuvajte se.

Badosa inače slovi za jednu od najlepših teniserki na turu, a u to se možete uveriti i fotografijama koje su u galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA