≫ 

Najbolja teniserka Švajcarske otvorila dušu: Novak Đoković je jedini koji je stao uz nas!

Ona je u grupi onih 72 koji su u totalnoj izolaciji jer su u njihovim avionima bili zaraženi

  • 3
Novak Đoković, Masters London Foto: AP/Tanjug

Švajcarska teniserka Belinda Benčić stala je u odbranu Novaka Đokovića koji je na u protekloj nedelji bio na udaru zbog sugestija vlastima u Australiji da se popusti karantin na prvom Grend slemu u sezoni.

- Novak je jedini teniser iz svetskog vrha koji je stao uz nas. Na žalost, njegovi predlozi su bili odbijeni - rekla je Benčić.

Dvanaesta teniserka sveta takođe ističe da joj ne smeta to što su neki teniseri iz vrha belog sporta u Adelaidu i uživaju u boljem smeštaju, ali da su joj zasmetale neke druge stvari u Melburnu, gde se i ona nalazi.

- Razumljiva mi je razlika, jer najbolji teniser zaslužuju bolji tretman. Oni mnogo čine za naš sport. Ali mi smetaju razlike u drugim situacijama. Na primer, u mom hotelu neki teniseri imaju velike sobe, neki male. Ja imam bicikl za trening u sobi, drugi nemaju - kazala je Benčić.

China Tennis WTA Finals Belinda Benčić predaje meč Elini Svitolinoj, Foto: Tanjug/AP

Ona je u grupi onih 72 koji su u totalnoj izolaciji jer su u njihovim avionima bili zaraženi.

- Sada mi je glavni cilj da ne budem povređena kada počnemo da igramo – objašnjava Švajcarkinja koja je bila čak 4. na svetu pre godinu dana.- Posle 14 dana u sobi rizik je veoma visok. Biće opasno odmah igrati turnir, i to na velikoj vrućini. Drugi teniseri će imati veliku prednost, mislim da ovakve okolnosti nikako ne mogu biti nazvane fer. Sigurno je da nećemo moći da pružimo maksimalan kvalitet, ali ćemo se truditi - zaključila je Benčič.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. januar 2021 | 15:03

    Takvi smo ti mi Srbi moja Belinda,dali bi ti i poslednji zalogaj ,udaj se ti za nekog Srbina🤪

  • Ha

    24. januar 2021 | 15:13

    Pa Federer sigurno nece

  • bokus

    25. januar 2021 | 13:26

    Ноле наш! поштена, и искрена душа, тражио је за све тенисере и тенисерке једнаке услове за све, а добија неоправдано доста критика за то. Да су тако поступили Федерер или Надал, били би предложени за а можда чак и добили Нобелову награду! Који лицемери!Ови “западни империјалисти” су непримерени, непредвидиви а чак и опасни!Чувај се Ноле! Нека те срећа прати и Бог чува тебе и твоје најмилије!П.С. “Развали” их све на АО!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA