≫ 

Novak izbegao Nadala i Tima za start 2021: Evo kad igra 1. put u karijeri protiv najveće nade tenisa

Najbolji teniser sveta će prvog dana egzibicije igrati protiv Janika Sinera

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće svoj prvi meč u noći između 28. i 29. januara na egzibiciji u Adelejdu, koja je organizovana kao zagrevanje pred zvaničan start sezone u Melburnu, gde će se održati ATP kup, a zatim i glavni događaj Australijan open.

Novak Đoković će meč u Adelejdu igrati od 03.30 po vremenu u Srbiji (13h po vremenu u Adelejdu, koje je 9 sati i 30 minuta ispred u odnosu na vreme u Srbiji). Protivnik će mu biti Italijan Janik Siner, jedna od najvećih nada u svetu tenisa, koja je dobila priliku da se nađe u Adelejdu uz top 3 tenisera na ATP listi, Đokovića, Nadala i Tima.

Novak je tako izbegao duel protiv Nadala ili Dominika Tima već na startu 2021. godine, a upravo će Nadal i Tim odigrati svoj meč u drugom meču muške konkurencije, a taj meč na programu je od 8.30 po vremenu u Srbiji.

Pored ovih mečeva, igraju se još i dueli Serena Vilijams - Naomi Osaka, kao i Venus Vilijams - Irina Kamelija Begu. Mečevi sestara Vilijams igraju se nakon Novakovog meča sa Sinerom.

Program prvog dana zatvara domaća teniserka, Ešli Barti, koja će igrati protiv Simone Halep.

Podsetimo, 19-godišnji Italijan Janik Siner je trenutno 36. na ATP listi, ali važi za jednog od najvećih talenata u svetu tenisa, koga mnogi vide kao budućeg broja jedan. Do sada Novak i Siner nisu igrali jedan protiv drugog.

Mečevi će se igrati pred oko 4.000 navijača, što je 75 odsto kapaciteta, a karte su rasprodate u roku od 15 minuta posle puštanja u prodaju.

Pogledajte i kako izgleda karantin u kojem je Novak Đoković:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA